Danes bomo malo filozofirali na temo trenutka, ki odloča ali sta si dva všeč ali ne

V življenju obstajajo skrivnosti, ki jih verjetno nikoli ne bomo razvozlali. Kaj se zares zgodi, ko se srečata moški in ženska? Kdaj in kako preskoči iskrica? Ta vprašanja že od nekdaj mučijo psihologe, filozofe in druge znanstvenike. Že skrivnost »Falling in Love« ni nikoli bila popolnoma odkrita.

So krive z usodo napolnjene puščice Amorja? Ali pa kakšen močan koktajl? Ne škodi, če se za nekaj časa posvetimo aspektom zbližanja moškega in ženske. Tem je veliko, to vemo odkar se je pojavil »Sex and the City«.

Pa recimo nekaj na temo oblačil

V neki anketi so vprašali dobrih 1000 moških in žensk, kako vpliva pravi outfit na prvi zmenek.

To, da moški radi pogledajo za ženskami s kratkim krilom, je dobro znano. Težko namreč obrnejo pogled kam drugam. Denimo v izložbo s svežim sadjem. Ni pa raziskano, ali imajo ženske, ki so bolj pomanjkljivo oblečene, večje možnosti na prvem zmenku.

 

Sedem od desetih moških je povedalo, da pri ženskah bolj gledajo na šarm kot pa na obleko. To je točka za amorja. Samo sedem od stotih je mnenja, da bi se ženske morale bolj pogumno oblačiti. Vsekakor, vsak četrti moški je izjavil, da se mu ne dopade, če je ženska preveč izivalno oblečena. Ampak ampak preveč konzervativno tudi ni dobro. 80 odstotkov vseh anketiranih da prednost oblačilom, ki kažejo dosti kože.

via GIPHY

Prišlo pa je tudi do nekaterih presenetljivih rezultatov. Največ anketiranih je proti mrežastim nogavicam in visokim petam. Samo vsakemu četrtemu moškemu se zdijo privlačne. Kot modni greh pa je za moške, če si ženska obleče obleko, ki je bolj podobna žaklju. Vsak ima svoj okus, ampak spomnite se, da jim je nekaj vprašanj prej bilo najbolj pomembno, da je ženska šarmantna.

DELI
Prejšnji članekSeks brez obveznosti?
Naslednji članekPogosta vprašanja na temo časovnice
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.