Kadar se je Klara znašla v družbi neznanih moških je vedno najmočneje sijala in od sebe oddajala neko neverjetno energijo

eroticne zgodbe sex v avtu

Izredno seksi punca z nasmehom, ki je razorožil prav vsakogar. Videti je bila kot punca za milijon dolarjev, prelepa, bogata, nedosegljiva. V resnici pa je bila še marsikaj drugega. Klara je bila ponosna lastnica lastne blagovne znamke, ki je v tujini prinašala lepe denarce. Za podjetje so skrbeli drugi, ona pa je skrbela le za obraz podjetja in za to, da se na njenem računu ni nabiralo preveč denarja na kupu. Z lahkoto ga je zapravljala in tudi zato se je marsikdo ustrašil njene družbe.

A Klara je imela svoje skrivnosti. Bila je poročena z vplivnežem iz tujine s katerim pa sta živela precej odprto. Nič nenavadnega ni bilo, če se je kako jutro prebudila ob postavnem mladeniču medtem, ko je njen mož ravno pospremil katero od svojih prijateljic proti dvorišču. Človek bi težko verjel, a njun odnos je bil naravnost odličen. Tudi seks ni bil za pritoževanje, a oba sta hrepenela po svobodi, odprtosti in tako tudi živela. Bila sta kot ustvarjena drug za drugega.

Nek večer je preživela v družbi svoje dobre prijateljice in njenih prijateljev. Kar nekaj težav so imeli preden so se navadili na njeno prisotnost. Sijala je kot diamant med srebrnino, a kljub vsemu povsem sproščena in priljudna. Njene dolge in zagorele noge so kradle pozornost polovice moških v prostoru, druga polovica je pogledovala proti njenim prsim. Tudi ženske so s pogledi skrivaj “oblizovale” njeno popolno telo, ji zavidale angelski obraz in jo primerjale z mlado Britney Spears. Na hitro ji je bila resnično podobna in to ji je nekoliko kasneje na zadnjem sedežu njenega luksuznega terenca priznal tudi njen zadnji izbranec.

erotika in erotični oglasi

Sprva sicer ni mogel do besede saj je Klara naravnost oboževala oralno obdelavo svoje potrebne muce. To mu je zaupala že po nekaj uvodnih stavkih, ko sta se spoznala. Ne direktno, a je znala hitro podati tovrstne informacije, če je pogovor zaneslo v želeno smer. Tipček ji je bi noro všeč in zdaj se je lahko prepričala tudi, da ni lagal, ko je dejal, da obvlada z jezikom. Grabila ga je za čvrste, svetle kodre in mu zrla naravnost v oči kadar jo je uspel pogledati.

Z drugo roko si je gladila razkrite prsi katerih nabrekle bradavice so potrjevale njene besede kako zelo ji paše. Ko mu je kasneje sedela v naročju in globoko v vroči muci stiskala njegovega korenjaka, je z veseljem prisluhnila njegovim zmedenim besedam, ki potrebovale kar nekaj vdihov in izdihov, ter sestavljanja po koščkih, da so končno oblikovale nek kolikor toliko smiseln stavek. Nemočno je zaječal vsakokrat, ko se je s koleni odrinila od sedeža in se nato nasadila nazaj na njegovo “veličanstvo”. Vmes pa je kdaj tudi kaj povedal. Da je podobna mladi Birtney, da ima božansko telo in, da res ne more več držati nazaj izbruha, ki mu je brbotal nekje tam spodaj v njegovi “mašineriji”.

Takrat je zapičila svoje modre oči naravnost vanj, ga prijela za roke in si jih položila na napeto ritko. Z njegovimi prsti je razprla čvrsti ritnici, mu prste potisnila globoko med hlebčka, da se je s konicami dotikal njene luknjice. Potem se je sklonila nadenj, mu z jezikom zaprla odprta usta, se privzdignila, znova počasi nasadila, močno stisnila mišice okoli ubogega tiča in mu na uho zašepetala:

“Rada bi ga v ritko. Res ne boš več zdržal?”

Seveda ni in tudi vedela je, da ne bo. Prepustila se je salvam, ki so prodirale globoko vanjo, se vmes še sama divje potešila na njem vse do sladkega orgazma in za nekaj minut povsem nepremična obsedela v njegovem pulzirajočem naročju.

“Te kdaj moti, da varaš moža?” jo je kasneje vprašal, ko sta se oblekla in se napotila nazaj k družbi.

“Jaz? Klara ne vara, ljubček,” mu je pomežiknila in še enkrat pobožala po mednožju. “Klara ima zeleno luč za fuk, hehe!”

DELI
Prejšnji članekKaj je zdrava spolnost?
Naslednji članek4 najpogostejše težave nežnejšega spola pri seksu
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.