Registriral/a si se na urgenca.com, si malce ogledal/a storitev in že je tvoj nabiralnik poln sporočil? Pa saj to niti ni tako slabo, a kaj ko so sporočila tudi od uporabnikov, ki ti ne ustrezajo. In ti ne želiš dobivati sporočil od precej starejših ali mlajših, sploh pa ne želiš že v prvem sporočilu brati e-naslovov in telefonskih številk, kajne?

Priporočam ti, da vključiš kontaktni filter! Kaj je to in kako deluje pa v nadaljevanju.

Kaj je to?

Kontaktni filter je ena izmed pomembnejših storitev urgenca.com, ki ti omogoča, da ne prejemaš sporočil od uporabnikov, ki ne ustrezajo izbranim kriterijem in sporočil, ki vsebujejo kontaktne podatke. Kriteriji, po katerih lahko izločiš sporočila, so:

1. Starost

Tukaj lahko izbereš starostni razpon uporabnikov, ki jih želiš spoznati. Če želiš spoznati žensko ali moškega, starega med 26 in 35 let, to ustrezno izbereš. Tako ne prejemaš sporočil vseh tistih, ki ti glede na starost ne ustrezajo.

Običajno starostni razpon izberemo glede na našo starost in naš namen uporabe. 

2. Fotografija

Ti imaš fotografijo, pišejo pa ti tudi takšni, ki fotografije nimajo? Če želiš prejemati sporočila le od uporabnikov, ki fotografijo imajo, potem označi Imajo fotografijo. Prejemal/a boš le sporočila od uporabnikov, ki imajo fotografijo.

POZOR: Obratno ne deluje – za prejemanje sporočil uporabnikov s fotko, moraš imeti fotko tudi ti. Če ti nimaš fotografije, pa bi želel/a prejemati sporočila od uporabnikov s fotografijo, bo treba naložiti profilno fotko.

3. Kontaktni podatki oz. “spam”

Ta kriterij je najpomembnejši, saj ti omogoča, da ne prejemaš sporočil, kjer so zapisani kontaktni podatki, kot so e-naslovi, telefonske številke itd. To velja za prva otvoritvena sporočila uporabnikov, ki ti doslej še niso pisali. V desnem meniju izberi Kontaktni filter in nato izberi nastavitev, ki ti ustreza.

Omejitev pa ne velja za sporočila uporabnikov, s katerimi že imaš predhodno pozitiven odnos. Ne glede na vsebino boš prejel/a sporočila uporabnikov:

  • s katerimi že klepetaš,
  • ki so tvoje simpatije,
  • s katerimi imaš GO!,
  • s katerimi se ujemaš in z njimi želiš na vroč zmenek.

Zakaj je to koristno zame?

Mislim, da sama uporabnost filtra govori zase – filter je koristen zate, ker se ti ni treba prebijati skozi desetine sporočil od uporabnikov, ki te ne zanimajo. Dobivaš le sporočila tistih, ki ustrezajo tvojim nastavljenim kriterijem.

S tem se izogneš tudi temu, da prejemaš ogromne količine sporočil, ki jih zaradi pomanjkanja časa ne prebereš. Torej, manj sporočil pomeni več časa, ki ga lahko posvetiš odgovorom na sporočila tistih uporabnikov, ki ti ustrezajo.

Uporabljajo to tudi drugi?

Kontaktni filter je zelo uporabna storitev, saj ima veliko prednost – predvsem za ženske, ki običajno dobivajo ogromno sporočil. Ta prednost je, da zmanjšaš količino prejetih sporočil in se tako posvetiš le tistim, ki te res zanimajo.

POZOR: Dekleta imajo ob registraciji že vključen kontaktni filter za spam, kar pomeni, da prvega sporočila od uporabnika, s katerim še niso komunicirale in ki je v prvem sporočilu zapisal svoje kontaktne podatke, ne bodo dobile. Kontaktne podatke prejmejo takrat, ko je med vama vzpostavljena komunikacija.

Kje urejam kontaktni filter?

Klikni na svoj profil (tvoje uporabniško ime v zgornjem levem kotu), nato v levem meniju izberi – Kontaktni filter ter začni z urejanjem. Lahko pa enostavno klikneš tukaj in nastaviš filter po svojih željah.

Kontaktni filter je res super storitev, zato ti jo toplo priporočam. Nastavi ga in se posveti tistim sporočilom in uporabnikom, ki te res zanimajo. 🙂

Srečno!

DELI
Prejšnji članekSi za analni seks?
Naslednji članekGremo na morjeeee!
Vodja portala ona-on.com, utelešenje Kupida. Vedno na lovu za izboljšavami in novimi parčki.

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.