Človek bi rekel, da je nemogoče ljubiti se na seniku sredi mesta, ampak …

Obvezno druženje po predstavitvi obetavnega projekta se je razvilo v sproščeno druženje ob praznjenju zalog precej dragega šampanjca. Gostitelj ni skoparil in prisotnim je bilo to še kako všeč. Kopica privlačnih ljudi, odetih v precej drage kose oblačil, se je lenobno pozibavala v ritmih glasbe iz ozadja in skušala, kljub sproščenemu vzdušju, zadržati nekaj tiste poslovne resnosti na obrazu.

Gostitelj je bil še ne 40-letni milijonar, ki je s svojim projektom želel nabrati še nekaj dodatnih sredstev v podporo. Vedno je govoril, da ni pametno vlagati le svojega, a je tudi rad delil, ko je bil čas za to. Med gosti so se znašli tudi ugledni ljudje s političnega parketa, pa znani odvetniki, tožilci, direktorji in ostala smetana naše družbe. V oko mu je padla svetlolasa dama, ki se je na predstavitvi pojavila že drugič. Izvedel je, da gre za lastnico ugledne blagovne znamke, ki je bolj ali manj prišla samo poizvedovat kaj se dogaja in na druženje.

erotika in erotični oglasi

Že od nekdaj je znal dobro oceniti ljudi ne da bi jih v resnici spoznal. Hoja, oblačila, splošen videz, nastop, kretnje, … vse to mu je precej hitro povedalo za kakšno osebo gre. In tokrat je njegov šesti čut pravil, da ima v prostoru izredno zanimivo žensko. Bil je prepričan, da gre za žensko, ki ves čas hrepeni po seksu, nima stalnega partnerja, a želi biti na videz nedosegljiva.

Njena oprijeta seksi obleka mu je izdala, da skrbi za svoje telo, obraz je bil kljub dobrim 40-im izredno mladosten, globok dekolte in (vsekakor) umetne prsi pa so postavile piko na koncu njegove analize. Ko je še petič skrajno zapeljivo pogledala proti njemu je bil čas za akcijo.

“Pozdravljeni, ne verjamem, da sva se že spoznala,” je tisto popoldne s šarmantnim glasom dejal in ji ponudil roko.

V naslednje pol ure, ob šampanjcu in sproščenem pogovoru, je o njej vedel vse kar ga je zanimalo. Bil je izurjen lovec in vedno je dobil kar si je zaželel. Je pa imel nasproti sebe osebo, ki je imela podobne načrte in tudi izkušnje. Ni bila zaman drugič tam. Z zanimanjem je prisluhnila njegovemu razmišljanju o tem kako se sredi mestnega vrveža počutiti kot na deželi. Človek pač potrebuje kraj za sprostitev po stresnem dnevu.

“Senik? Sredi Ljubljane? Težko verjamem,” se je nasmehnila, ko ji je dejal, da ima v mestu svojo deželo in, da se najraje ljubi na seniku.

erotične zgodbeOkrog petih popoldne sta z njegovim Porschejem ustavila na urejenem dovozu pred velikansko graščino. Čudila se je dejstvu, da zanjo sploh ni vedela čeprav ji je mesto dokaj dobro znano. Je pa res, da je bila lokacija precej dobro skrita pred radovednimi očmi.

Na vrtu sta spila kozarček viskija, nato pa se sprehodila po posestvu. Že nekaj časa sta bila na “ti”, zato ni bil presenečen, ko ga je prijela pod roko. Čutil je tisto njeno spolno energijo, ki jo je opazil že na predstavitvi. Spet je imel prav, kot že nič kolikokrat poprej.

“Me zajebavaš?!” je ostala odrtih ust, ko sta se ustavila v staji polni sena.

Na posestvu je bilo sicer nekaj konj, a so bivali na drugi lokaciji. Tja je hodil le premišljevat in čistit prepolno glavo kadar se mu je to zahotelo. No ja, pa položil je kakšno tu in tam, se ve.

Kaj dosti nista več govorila. Kljub začetnemu iskrenemu začudenju, je iz njenih oči razbral silno navdušenje. Bradavičke na postavnih, čvrstih prsih so jo izdale. Njegova dlan se je povzpela po njenem usločenem hrbtu in njeno telo se je napelo kot struna. Zlila sta se v vroč poljub, potem je šla njegova dlan nazaj dol in se ustavila šele na seksi zadnjici. Koleno je potisnila navzgor po njegovem stegnu in pustila, da ji je rob obleke zdrknil vse do bokov. Poljub z okusom viskija se je mešal z vonjem njunih nenavadno ujemajočih se parfumov in lahko si čutil kako je prostor napolnila strast.

Erotični oglasiZ zadnjico se je naslonila na balo sena, z roko segla med njegove noge in mu odpela hlače. Neučakano je z roko segla v njegove spodnjice in si vzela tisto po kar je prišla. Bil je pripravljen in po vsebini več kot zadovoljil neumorno odvisnico od seksa. Nikoli ni imela dovolj, a bila je izbirčna.

“Saj ti ni žal, da si prišla, ne?” se je delal skromnega.

“Žal mi je samo, da ti ga nisem že med vožnjo vzela ven in ti ga pofafala med vožnjo,” je odvrnila.

“Za to bo še čas,” se je nasmehnil. “Verjetno nisi mislila nazaj s taxijem?”

Potem se je naslonil nanjo, njena desnica pa je poskrbela, da je sedel na pravo mesto. Ni se motil, ko je nekaj ur nazaj ugibal pri sebi, da ne nosi spodnjic. Oprijeta obleka bi nemara razkrila rob njenih hlačk. Bila je mokra do obisti in, ko se je prvikrat zaril vanjo, je s svojim glasom opisala točno tisto žensko, ki jo je videl v svojih mislih. Z roko je segel pod njeno razgaljeno stegno, še nekoliko privzdignil nogo in znova napadel. Njeni prsti so zdrknili zadaj za njegove spodnjice. Čutil je kako pohotno grabi po ritnicah s svojimi dolgimi nohti in se nasmehnil.

Njegove dlani so prekrile čvrste prsi med katere je hip zatem potisnil svoj obraz. Opojno je dišala in slišati je bila tako zelo potrebna kot je tudi v resnici bila. Med nogami ji je gorelo in vrelo, njeni sokovi so oblivali njegov ud in se mu stekali po notranji strani stegna navzdol. Suval je proti njej s svojimi boki, jo ugnezdil v balo sena in ji šepnil na uho:

“Imaš rada v ritko?”

“Ooo jaaa, mmm!” je vzkliknila in zavila z očmi.

Začudena EvaPrha v tisti ogromni kopalnici ji je dobro dela in v odtoku je končalo kar nekaj suhih slamic kar ji je na usta izvabilo nasmešek. Bilo je toliko prostora, da sta lahko stala vsak pod svojim slapom vode.

Potem sta se oblekla, ona si je popravila frizuro, nakar sta krenila nazaj. Gostje so bili še vedno na druženju po predstavitvi in ni jih želel razočarati. Pred poslovno stavbo sta še nekaj časa posedela v avtu. S trdim tičem pač ni mogel pred ljudi.

Celo pot ga je imela namreč v ustih in k sreči je tam končal tudi njegov orgazem, sicer bi se moral nazaj preobleč. Komaj je čakal, da se znebi režečih se hijen, ki so hlastale po njegovem dragem šampanjcu in si jo vzame kar tam v hali svojega imperija.

DELI
Prejšnji članekPripravite presenečenje v spalnici
Naslednji članekPrehiti konkurenco na Urgenci!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.