Dolgoletno razmerje je zvodenelo, se izgubilo nekje v povprečju sivega dne in utonilo v pozabo.

40 in samski, se je nasmehnil sam pri sebi, ko je zakorakal proti poslovni stavbi kjer je bil zaposlen. Spomnil se je nekega filma s podobnim naslovom, čeprav ni natanko vedel za katerega gre. V resnici se je po razhodu z Jasno, končno spet počutil svobodnega. Mislil je da mu bo težje padlo kot je bilo v resnici.

Še posebej zato, ker ga je zapustila ona. Nista se kregala ali tepla in varala drug drugega. Zanimanje je enostavno splahnelo, želje po seksu nista čutila (drug do drugega seveda) in se dogovorila, da gresta narazen po sistemu “morda pa kdaj, nekoč, …”. A ko je po dolgih letih spet začutil kako je biti svoboden, pogledati za drugimi bejbami in se brez strahu dogovarjati za pijačke, se mu je dozdevalo da tistega “kdaj, nekoč”, vsaj kar se njega tiče, ne bo nikoli več.

V pisarni je bil vodja večjih projektov in je imel pod seboj kopico ljudi. Med njimi tudi nekaj študentov in študentk, ter takšnih, ki so naredili prve korake v resno zaposlitev. Starejših od 28 let okrog sebe ni imel in na trenutke se je počutil strašansko starega, spet drugič mladega, ko so ga mladi obravnavali kot sebi enako starega. V resnici pa je bil vseeno še vedno “mlad”, precej privlačen, v očeh pa je imel tudi tisto mešanico samozavesti in “žlehtnobe” kar so očitno začutile brhke mladenke okoli njega.

erotične zgodbe najstnice

Nikoli mu ni bilo dolgčas pa naj je šlo za službo ali popoldansko pivo v priljubljenem lokalu. Vedno je bila blizu kakšna mladenka, ki je vrgla oko nanj. Natakarica v omenjenem lokalu mu je poslala tudi že nekaj nespodobnih povabil v obliki SMS sporočil, pa tudi osebno, a se še ni odločil, da bi kaj ukrenil glede tega. V resnici je bil komaj na začetku novega življenja in je preveč cenil svobodo, da bi se dal dol z vsako, ki bi pokazala zanimanje zanj. Čeprav, nekatere so bile zares seksi.

Potem pa se je nekega dne začelo odvijati. Kot mala snežna kepica na vrhu hriba, ki se je komaj pričela kotaliti in nabirati na obsegu, se je pričelo dogajati tudi njemu. Najprej je eno od mladenk peljal na kavo, s tem totalno razhudil natakarico, ki mu je verjetno tudi pljunila v kavo, saj se je tam povsem brez sramu objemal in poljubljal. Užival je v tem, ko je bil pomemben za tako privlačne mlade punce.

Medtem je kepica snega postajala vse večja in večja, ven je začel hoditi z več dekleti v istem obdobju, jih vozil na večerje, dolge sprehode, oglede gradov in na jezera. Vse po vrsti so bile naravnost medene in v kompletu s tisto mladostjo in navihanostjo so bile enostavno preveč privlačne, da bi se jim lahko še naprej upiral. Potem kepe snega ni bilo več moč prepoznati. Utrgal se je neskončen bel plaz, ki ga je vzel s seboj vključno z vsemi dekleti in ga potegnil v avanturo kateri se ni dalo določiti konca.

erotična zgodba mlada ljubica26 let je imela Maša iz pisarne. Že dlje časa se je spogledovala z njim in bila pri tem izjemno prepričljiva. V menzi je stala za njim in ga uščipnila v zadnjico. Kadar je stala pred njim pa je stegnila svoje radovedne prste nazaj in ga predrzno potrepljala po jajcih. Po tistih polnih jajcih, ki še od časov z Jasno niso bila izpraznjena tako kot je treba. Drkanja se seveda ne da šteti v redno vzdrževanje.

Maša mu je vlekla tiča v avtu na parkirišču še preden je bila toliko ura, da bi bila zunaj tema. Nervozno je pogledoval naokoli, da ju ne bi kdo zalotil, vmes ošvrknil mlado stegno, ki je kukalo izpod krila, zavlekel svoje prste v njene povsem mokre spodnjice in z največjim užitkom prišel v njena usta.

Pogoltnila je z nasmeškom, se prestavila in pričela plezati nanj. Počutil se je kot bi ga v svoj objem dobila velika hobotnica proti kateri ni imel nobenih možnosti. Ko je na tiču ponovno občutil tisto vročico tesno prilegajoče se češplje, se je zavedel da je čakal predolgo. Z ustnicami je bredel po napetih joških in se v mislih zahvaljeval bogu, ki mu je namenil toliko lepih trenutkov.

Naslednji dan je šel v nebesa s Tanjo. Tanja je bila ena izmed svetlolasih lepotičk, ki so delale v sosednji pisarni. Videti je bilo, da so izbirali samo blondinke. Že po njenem pogledu je vedel, da mora biti prava mala pokvarjenka, saj so se ji v modrih očeh ves čas bliskali tiči. Ko sta se srečala na hodniku si je vedno predrzno grizla spodnjo ustnico, ali pa si jo vsaj obliznila na tak način, da je moral hitro za mizo in skriti oteklino v hlačah.

seksi pomladTisti petek je bil usoden, saj je mačka počakala vse do poznega popoldneva, ko so šli že vsi domov. Vedela je, da bo v svoji pisarni še zaključeval s papirji in ga presenetila. Že prej mu je padla v oči s tisto kratko miniko in dekoltejem, ki je marsikomu vzel pamet. Pri kopircu na hodniku se je vedno tako predrzno nastavljala, da bi jo najraje nasadil od zadaj pred vsemi sodelavci.

K sreči mu ni bilo treba, saj se je prišla nasadit kar sama. Počasi se je privadil na takšno življenje in bil pripravljen na enak način “pogostiti” vsako mladenko, ki bi se pri njemu oglasila s podobnimi željami. Nabijal jo je na svoji veliki pisalni mizi. Papirji so leteli povsod po pisarni, ko ji je zgolj potegnil krilce po bedrih in se zaril s pošastno trdim tičem v povsem pripravljeno in gladko pobrito muco. Bila je spodaj brez. Kako predvidljivo.

V pisarni in v avtu na parkirišču je doživel kar nekaj vročih trenutkov. Fafanja na pretek, pa tudi seksa v najrazličnejših položajih. Domov jih ni maral voziti, še vedno si je želel miru. Na svoj seznam je kmalu dodal še rdečelasko Tajo, ki se mu je zdela še prav posebej seksi. Malce krajši lasje, modre oči in pegice na licih. Bila je videti skoraj kot moderna in pohotna različica Pike nogavičke. Še posebej tistega dne preden sta se žgala v arhivu, ko je imela oblečeno lahkotno kratko krilo, na dolgih nogah pa navlečene pisane nogavice.

Za veliki finale si je štel kavs z natakarico, ki ga je besno gledala vsakič, ko je katero od svojih mladih fukar pripeljal k njej na kavo. Čeprav je bila jezna nanj, si ga je še vedno želela. Ugotovil je, da si je za konec pustil najboljše. 23-letnica bujnega oprsja, z ogromno fantazijami, fetiši in potrebna kot sto hudičev. Prvič sta se dala dol kar v lokalu po zaprtju. Zaklenila je vrata, ga zvlekla v skrit kotiček in ga tako obdelala, da mu ni bilo nič jasno. Po dveh orgazmih ni vedel, ali bo še lahko, ona pa je bila videti šele ogreta na delovno temperaturo.

Ko si je slekla še preostanek oblačil, ki jih je obdržala na sebi, je lahko občudoval njeno fantastično telo. In kaj ne bi bilo. 23 let, fitnes, tek, … Njena ritka je bila videti kot najbolj sočno in zrelo jabolko. Želel si je zagristi v tista hlebčka in ji s prsti zariti v poplavljeno češpljo. Samo sadje, da se ti zmeša. Potem pa se mu je resnično zmešalo. Sklonila se je preko zabojev piva v skladišču, se prijela za tisti čarobni ritnici, jih nežno razmaknila in tiho zapredla:

“Bi jo rad nasadil?”

DELI
Prejšnji članekTelegrafiraj mu česa si želiš v postelji
Naslednji članekBejba z metulji
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.