Biba in Frenk sta imela v hiši veliko prostora, zato sta oddala prosto sobo nekemu študentu. Ta je kmalu postal njuna družba za preganjanje dolgočasnih večerov.

Timi je bil star 25 let in precej navihanega značaja. Postaven mladenič, ki ni dajal videza, da bi mu bilo tuje obletavanje žensk. Vendarle pa se je Bibi in Frenku zdel kar malce “nedolžen” kar ju je le še močneje vzpodbudilo, ko je Frenk nekega večera ob klepetu, pijači in igri kart opazil, da Timi ves čas pogleduje proti Bibinemu mednožju.

Erotične zgodbe trojček

Na fotelju je sedela z nogama pod zadnjico in Frenk je pomislil, da se ji morda celo vidi pod kratko krilo. Vstal je in dejal, da gre na stranišče, v resnici pa se je sprehodil za Timijevim hrbtom in z njegovega mesta preveril, kaj si mladenič ogleduje. Frenk je na stranišče prišel kar malce šokiran. Njegova prelestna žena je mlademu najemniku kazala svojo pičkico. Dobesedno, saj ni nosila spodnjic. Spraševal se je ali to počne nalašč ali gre zgolj za slučaj.

Vrnil se je v sobo, kjer sta ga v nekem zabavnem pogovoru nagovarjala naj pohiti, ker je na vrsti. Biba je imela na ustnicah prepoznaven nasmešek in je Timija ves čas gledala v oči. Frenk se je spraševal ali s tem draži njega ali mladeniča. Daleč od tega, da bi bil ljubosumen ali pripravljal kak napad za kasneje, ko bi jo oštel in naučil kozjih molitvic. Za seboj sta imela že kar nekaj zanimivih pripetljajev glede intime in njuna zadnja izkušnja je bila zares doživetje, ko sta si izpolnila erotične fantazije.

Biba se je pred njim v spalnici poigrala z Majo, ki je bila nekje Timijevih let in si je želela izkušnje z žensko ter s parom. Kot bi jih združila usoda, saj je bila to tudi njuna vroča fantazija. Frenku je takrat stal celo noč. Debelo uro si ga je samo drkal ob gledanju neverjetnega prizora pred seboj. Mlado, napeto žensko telo se je predajalo Bibi, ki je bila navkljub 50-im in nekaj odvečnim kilogramom zelo seksi ženska. Sline so se mu cedile po obeh, a bi lagal, če bi rekel, da ga ni bolj močno vleklo k “ta mladi”.

Maja je bila videti precej neizkušena in prav zato se mu je zdela še bolj privlačna. Občudoval je tisto napeto ritko, ki je tako izzivalno poplesovala pred njegovimi očmi medtem, ko je njen jezik oral po češplji njegove Bibe. Takrat je začutil, da mu prvič prihaja in čeprav je sprva želel opraviti v lastni režiji, je v zadnjem trenutku vstal in se noro izbrizgal po mladi ritki.

Kasneje si je privoščil še kar nekaj vragolij s prelepo zadnjico, a zdaj so bile vendarle njegove misli pri študentu Timiju, ki je po vsakem novem kozarčku bolj očitno požiral Bibo. Opazno je bilo, da ga prisotnost njenega moža sploh ne moti več. Za to je bila verjetno kriva Biba, ki se je spogledovala z njim, mu namigovala in uporabljala čedalje bolj perverzen besednjak. Frenk se je vklopil v igro in predlagal, da bi odigrali kak slači-poker. Smeh, ki je izbruhnil je kmalu postal stalnica na neki srednje do visoki stopnji, oblačila pa so se hitro kopičila na kupu poleg Frenka, ki je sedel na sedežni.

“kaj pa zdaj?” je skozi smeh vprašala Biba, ko je izgubila igro in sedela pred njima le v modrcu in krilu pod katerim ni bilo ničesar.

“Hja, je kar je, gremo dalje!” je zakoličil Frenk in Biba si je snela modrc ter razgalila lepi, veliki dojki.

Timi je bil za hip videti precej presenečen, njegova lica pa so opazno pordela. Potem je pogledal proti Frenku, ki je le skomignil z rameni in smeje pričel mešati karte. Na sebi je imel še kar nekaj reči, saj mu je šel poker dobro od rok. Slabše je kazalo mlademu študentu, ki je sedel v boksericah in nogavicah, ki pa tako ali tako niso štele, ker jih tudi Biba ni imela.

In prav Timi je potegnil kratko s parom dvojk v naslednji igri. Frenk je natočil rundo, Biba pa je vriskala in cvilila od veselja zaradi dveh Kraljev in devetic ter dejstva, da bo Timi moral pokazati svojega bingeljna. Prav neverjetno je bilo, kako močno so se povezali v tistem mesecu. Celo tako zelo, da so se povsem razgalili, in da Bibi sploh ni bilo nerodno s prsti ošvrkniti zavidljivo lepega korenjaka, ki je zabingljal pred njo, ko je Timi slekel spodnjice s potiskom Spidermana.

“Tole pa je pravi pajek madonca!” je zažgolela in izbuljila oči.

Frenk se je samo blago nasmihal in si mislil svoje. Timi je mislil, da mu bo bolj nerodno, a je pijača opravila svoj del posla, prav tako pa je bilo vzdušje med njimi že nekaj časa precej preko prijateljstva. Besede niso bile potrebne, saj je Biba vse skupaj prevzela kar z dejanji, ko se je presedla k Timiju in ga med igro kart božala po jajcih.

“Ne škili,” je rekla in se mu spustila v naročje, ter mu tiča objela z joški.

Od njenega božanja mu je že dlje časa stal, prav tako je opazil, da Frenku tudi pa čeprav je njegova žena božala tiča drugemu. Očitno sta se rada igrala takšne igrice in Timi je bil odločen, da se bo igral dalje. Ideja o seksu z Bibo pred njenim možem se mu je zdela bolano nenormalno dobra. Frenk je več kot očitno užival v tem kar je videl. Ko je Biba konkretno pogoltnila Timijevega tiča, je Frenk vzel svojega iz spodnjic in ga pričel mečkati z desnico. Timi se je trudil, da ga ne bi gledal, a se je nekajkrat vseeno predolgo zadržal na njegovem naročju.

Kaj pa, če ima rad moške ritke? Ga je prešinilo.

Na njegovo srečo temu ni bilo tako, je pa Frenk nadvse užival v pogledu na svojo ženo, kako se Timiju v naročju nabija na kurca. Njegove roke so objemale polno rito in postajal je vse glasnejši. Frenk je vstal in Bibi pred usta nastavil svojega korenjaka, da ga je ujela vanje in strastno posesala debelo glavico medtem ko se je na drugo pravkar nasadila do konca. Bila je povsem nova izkušnja za vse tri. Frenk in Biba sta to počela z Majo, nikoli pa še z moškim.

Frenk je dojel, da mu je tudi to všeč. Sicer je rad gledal cuckolding filme, ni pa bil prepričan, kako se bo počutil, če bo kdaj zares prišlo do tega, da bi mu Bibo fukal nekdo drug. Bilo je super! Zdaj pa si je domislil nečesa res novega.

trojček v postelji

Dlan ji je nastavil na čelo in jo nežno potisnil od sebe, da je cmoknila preko nabreklega tiča, ko je ta zletel iz njenih ust. Premaknil se ji je za hrbet, jo nekaj časa samo božal in opazoval, kako se neumorno nabija na kurca njunega najemnika. Z rokama je objel poskočni dojki, ju mesil, med prste lovil nabrekli bradavički, nato pa z levico prijel za svojega korenjaka in ga popeljal navzdol po hrbtu, med ritnici in preko rame pogledal Timija naravnost v oči.

Ni umaknil pogleda. Vse dokler Biba ni za trenutek povsem obstala, njegove oči pa so se premaknile nanjo. V ogledalu zadaj je opazoval njen presenečen izraz na obrazu, ko ji je previdno širil ritno luknjico in na koncu s celotnim korenjakom končal v njej. Nekaj časa je bila povsem pri miru, potem pa v nekem trenutku strastno zaječala in se pričela kar sama nabijati na oba hkrati.

V naslednjih večerih in mesecih so še kar nekajkrat kartali. Nekoč se jim je pridružila celo Maja in prav zanimivo je bilo videti, kako naravno je prevzela vlogo Timijeve punce in kasneje z njim tvorila parček s katerim sta Frenk in Biba pričela redno svingati. Na precej nenavaden način sta si dejansko kar sama ustvarila svoj par za te igrice. Sčasoma pa se je v hišo preselila tudi Maja.

DELI
Prejšnji članek5 najboljših afrodiziakov!
Naslednji članekOdvisnost od seksa
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.