Poletje je zagotovo en seksi del leta, ko vse žari, sije in žubori. Naokoli letajo kratka krilca, nagajive punce razkrivajo več kot po navadi, fantje pa lakomno požirajo trenutke, ko se razgali njihova gola koža.

Sploh tiste punce, ki znajo nositi ultra kratka krila in obleke, v teh mesecih popolnoma omrežijo nasprotni spol. Ema, dolgonoga lepotička bi težko bolje sprehajala svoje dolge noge po starem jedru Ljubljane kot jih. Če se slučajno ozreš in jo za hip ugledaš s kotičkom očesa, se ti zdi, da vidiš samo par nog, ki elegantno reže korake mimo tebe. Pozornemu očesu bi se zazdelo celo, da vidi njeno zadnjico. No ja, vsaj del nje.

Že tako dolge noga je punca podaljšala z ogromnimi petami, ki ji niso delale težav pri hoji po tlakovani ulici. Urejena od glave do pet je moškim navadno predstavljala nedosegljiv objekt poželenja. Nič koliko tipov si ga je metalo na roke zaradi nje, jo skrivoma fotografiralo, upajoč da ujamejo trenutek ko bo za mizo razprla svoje lepe noge. A redki so si dovolili izzvati usodo in jo ogovoriti.

Vroča zgodcivaTomi je bil eden slednjih. Na videz nekoliko preveč sproščen, a očitno ravno prav, da je to pozitivno vplivalo na nežnejši spol. Čeprav se ni nosil kot elita, pa je bil videti čeden in precej razgledan, kar ga je pri ženskah vedno uvrščalo visoko. A najprej jih je moral spoznati, z njimi spregovoriti, sicer tega niso vedele. Ema je bila očarana nad njegovim pristopom in v slabem tednu je šla prvič k njemu domov. Nekaj kosil in pijačk zvečer ju je tako zbližalo, da je Tomi že vedel kakšne spodnjice nosi na kateri dan (oziroma jih sploh ne).

Ema mu je dala vedeti, da ji je všeč. Težko si spregledal takšne signale, kot jih je pošiljala dolgonoga lepotička. Vedno je znala izbrati ravno pravi trenutek, da bi kaj pobrala s tal in mu pri tem razkrila svojo golo zadnjico. Njena kratka krila so bila ustvarjena za manipulacijo z moškimi in to je še kako rada počela. Pa ne da bi bila nesramna, želela si jih je. Svoje lepe ritke ni kazala vsakomur, le tistim, ki so ji vzbudili zanimanje. In Tomi je bil vsekakor eden teh.

Ko je tisti dan na zofi prvikrat položil dlan na njeno razgaljeno koleno in se z vrhovi prstov počasi odpravil na pot v neznano, sta se tudi prvikrat strastno poljubila. Prej vedno na lice in objem. Treslo ga je od vzburjenja, ko se je zavedel, da je s prsti pod robom njene kratke, poletne obleke. Vse bolj vroče mu je postajalo in to temperaturo je čutil tudi pod prsti. Prej sila samozavestno dekle je končno pokazalo nekaj nesigurnosti, ko so se ji napele mišice po telesu in ni bila povsem prepričana kaj storiti s svojimi nogami.

Njegovi prsti so se neustavljivo bližali, se zakopali med njena potna stegna in čas je bil, da ga spusti naprej. Sprva nekoliko neodločno, je nato vendarle razmaknila noge in mu odprla vrata v nebesa. Da je nad tem še kako navdušen je slišala po njegovem mrmranju, ko je še z večjo strastjo zarinil jezik v njena usta. V njej je vse vrelo in brbotalo, njegovi prsti pa so se se že znašli pri njenih vročih hlačkah. Tkanina je bila prepojena s sokom njene pohotne muce in takrat si ni želela nič več drugega kot le tega, da ne bi odnehal. Pa zakaj tudi bi?

Tomi se je za hip ujel, da fantazira o njeni lepoti in gracioznosti med tem, ko je s prsti zaobšel mokre hlačke in se prebil vse do povsem raznežene in voljne češpljice. Zdaj je ona zastokala v njegova usta in mu strastno posesala ustnice. Z boki se je prestavila nekoliko proti njemu, kot bi želela sesti na njegove prste, ki so bredli po njeni mokroti. Oglušujočo tišino so prekinjali zvoki njene vlažnosti, ko se je s sredincem in prstancem pričel igrati z njo.

erotika in erotični oglasi

Bila sta potrebna, da je bilo v zraku čutiti konec počasne romantike. Vse okoli njiju je kričalo po divjem fuku s katerim bi nasitila svoji sestradani telesi. Med poljubljanjem jo je poležal z glavo na naslon zofe, medtem pa s prosto roko spretno odpel svoje hlače. Opazila je in segla z levico po tiču, ki ga je pravkar izstrelilo iz njegovih hlač. Čutil je vso strast in potrebo, ki se je odražala preko njenih prstov, ko so se oklenili nabreklega stebla njegovega junaka. Lahko bi ji prišel kar takole v roko, si je mislil. A tega seveda ne bo storil. Le nekaj centimetrov proč od rožnato nabreklega gobana je ležala njena vročična mucka, polna sokov in potrebna kot le kaj.

Približal se ji je s telesom, ji z roko objel razgaljeno dojko, ki je silila izza oblekice in jo poljubil na rame. Tako lepo, nežno kožo je imela, da bi lahko to počel ves dan. Z roko je vodila njegovega korenjaka na pravo mesto, se z njegovim vrhom sprva le božala po strahotno vlažni in potrebni princeski, potem pa ga popeljala k vhodu v raj in ga spustila iz roke, da je neusmiljeno s celotnim obsegom in dolžino končal globoko v njej. Sladko je zaječala, oči ji je zavilo nekam v možgane in njeno telo se je napelo kot struna.

Prisluhnil je erotični glasbi in recitalu, ki je prihajal iz njenih sladkih ust, ter zabijal svojega korenjaka, vse močneje in močneje. Poljubljal jo je po dlani in prstih s katerimi je prekrila njegov obraz, opazoval njeno prelepo telo in se na koncu občudujoče zazrl v krasno napeto ritnico, ter ji pomagal nogo spraviti preko svojega vratu. Nekaj ur nazaj si ne bi predstavljal takšnih akrobacij z njo, zdaj pa jo je imel pred seboj, odprto in s tistim prosečim izrazom na obrazu, ki je moledoval naj ne odneha.

In ni. Ritmično se je zabijal pod njeno zadnjico, da so se mokrim zvokom pridružili še tleski telesa ob telo. Vse to seveda ob sladkobni spremljavi njenega ječanja in nekaj nerazumljivih besed, ki so mu bile neznane kot besedila Siddharte. A oboje mu je bilo všeč Tako prelestna Ema kot priljubljena skupina katere besedila je znal na pamet, četudi ni vedno vedel kaj pomenijo. Čutil je da ve in enako je čutil pri njej. Ni potreboval vzpodbude naj konča vanjo, saj je to zaznal iz njenih oči, gibov z rokami in nepopustljivega objema noge, ki se je dolga kot je bila, ovila okoli njegovih ledij.

Dolgi, vreli brizgi so polnili njeno blago utripajoče telo, medtem ko se je to predajalo krčem vrhuncev, ki so vse močneje stresali njeno telo. Zdaj ni več vedela kje je, zakaj je tam in s kom je. Le še predala se je silam vesolja, ki so tako čudovito božale njena čutila.

DELI
Prejšnji članekZakaj "tiste reči" v morju niso priporočljive?
Naslednji članekPoleti se dokazano proda več kondomov - Vse kar še niste vedeli o njih
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.