Dan se je prevešal v večer, ko je za trenutek končno umaknil pogled od računalniškega zaslona. Ubijal bi za pivo in relax. Misel na tiste zelene oči, njeno dišečo kožo, in fotke zapeljive rdeče čipke na napeti ritki mu niso šle iz glave.

Kljub utrujenosti so se mu kar naprej pojavljale pred očmi. Skozi možgane mu je šinil omamen vonj njene kože in parfuma, ki ga je imel v nosnicah (ali možganih) shranjenega še od prejšnjič, ko ji je šel z roko skozi lase, jo privil k sebi in strastno poljubil.

Seks v kuhinji eroticna zgodba

Vonj parfuma na njenem vratu se mu je zarezal v spomin, da ga je zaščemelo v dimljah. Nehote se je tisti tam dol prebudil. Zaklel je. Pa ravno danes.

»Pizda, imam srečo. Dela čez glavo, časa niti za dihat, ona pa vsa razgreta, voljna …!

Še enkrat je zaklel in si popravil korenjaka, ki je silil iz gat, da ga je zabolelo. Sedel je nazaj za računalnik, poskušal odmisliti vse ostalo in se spravil nazaj delat. Pošteno mu je že šlo na živce pisanje specifikacij o varjenju, ko je vse, kar bi on rad zavaril, moral zavrnit. Vrgel se je nazaj na delo.

Noč je trkala na vrata, ko se je naslednjič odtrgal od zaslona. V istem trenutku mu je telefon svetlo zažarel. Še preden je pogledal, je vedel, no, bolje rečeno upal. Bila je ona. In »ona« ne bi bila ona, če mu ne bi poslala kakšne hudo vroče slike. Fotka bogatega dekolteja v tistem fukiš rdečem perilu ga je pošteno sunila med noge. Sledila je še ena, bolj nazorna … napete in otrdele bradavičke med prsti z rdeče lakiranimi nohti. Faak, zdaj bi jo tako ….

Curak mu je kar poskočil ob misli na strastne poljube, ki sta jih oba tako oboževala. Stal je z roko v hlačah, ko je pozvonilo pri vratih. Začudil se je, saj ni imel nikoli obiskov. No ja, razen tistih, ki so se prišli razmetavat po postelji. Pogledal je čez balkon. Nič. Spet je pozvonilo. Oglasil se je na domofon:

»Prosim?«

»Ste naročili pizzo na dom?« je zažgolel znan glas. Potreboval je dobro sekundo, da je skapiral.

»Mhm, tako je. Odpiram.«

Srce mu je prestavilo iz 70 na 170 v 2 sekundah. Pulz mu je nabilo do ušes. Odprl je vrata, da bi jo pričakal. Lažno raznašalko pic. Šla je po hodniku, v škornjih, črno-rozasti obleki, odeta v plašč in, glej ga zlomka, s pizzo v rokah. Na obrazu navihan nasmeh in s hudiči v tistih zelenih očeh.

»Kaj pri bogu si …« je začel, a ni dokončal.

V trenutku je bila pri njemu, v objemu. Naslonjen na steno je čutil njen vroč dih na vratu, preden ga je strastno poljubila. Odprla je vrata, vrgla pico na kuhinjski pult in dvignila obleko do … rdečih čipkastih hlačk! V glavi se mu je zvrtelo, v trebuhu ga je uščipnilo, športne hlače pa so mu v trenutku postale pretesne. Zaril je z roko med njena stegna, še prej ji je v eni potezi slekel plašč, jo potisnil in dvignil na kuhinjski pult, ter zaril obraz med njene krasne joške.

Skoraj se mu je stemnilo pred očmi ko ga je zajel njen, tako dobro znan vonj. Njegove črne oči so žarele, ko ji je potisnil obleko preko ramen, nato še čipkaste rdeče naramnice modrca, da so joške in velike bradavice zaplesale pred njegovimi očmi. Zakadil se je vanje kot sestradana žival, jih nežno pogrizel in strastno pregnetel. Slišal je njen globok vzdih, glas čiste naslade.

Zgrabil jo je in obrnil s tisto napeto rito k sebi, ji dvignil obleko in otrpnil, ko ji je potegnil hlačke do kolen. Sredi te fukiš rite je kukal ven lisičji, puhast repek. Packa je prišla na obisk s pico in domišljenim analnim čepom v ritki. Nagajivo jo usekal po riti z leve in nato še z desne, da sta se ritnici ljubko zatresli. Z roko ji je šel med noge in začutil mokro, nabreklo in gladko pičkico.

Prst mu je kar sam od sebe zdrsnil po njej, da je čutil kako se je celo njeno telo streslo.

»Faaaak, jaaa …« je komaj izdavila.

Vedel je, kaj ji je všeč in tudi njemu se je mešalo ob njenem užitku. Z eno roko je prijel za repek, z drugo pa jo je pobožal med nogami, da je dvignila svojo neskončno potrebno rito še višje v zrak. Ona je medtem z roko poiskala njegovega napetega kurca.

»Pizda, samo da mi takoj ne pride!« mu je zletelo skozi možgane.

Njeni spretni prsti so se ga oklenili, kot da ji gre za življenje. Počasi ga je podrkala in se obrnila nazaj, da jo je lahko poljubil. Začutil je kako je vročična, kako jih žarijo tiste prelepe in sočne ustnice.

»Danes jih boš pošteno fasala!« ji je rekel na uho, ga vzel iz njenih rok in ga zaril globoko v njeno poplavljeno muco.

»Ja, daj me, pošteno, pacek …« je rekla in ga pogledala direktno v oči. Njene vihrave kodre je prijel v čop in jo potegnil nazaj. Odločno, ampak ne pregrobo.

»Orrghhhh …« je skoraj zagrgrala od samega užitka.

Sprva jo je porival počasi in globoko, potem pa vedno hitreje. Njegova polna in gladko obrita jajca so udarjala ob njeno mokro pičkico, ko ji je iz rite potegnil rep in ga zamenjal s prstom, da je skoraj omedlela od užitka.

Danes jo bo nategnil kot je še ni. Prasičko, ki ga vedno znova preseneča. Noge so ji začele plesati po svoje, tudi njegove so postajale mehke. Potegnil ga je iz vroče muce, pokleknil in jo polizal po celotni mokri in nabrekli pički, vse do rite in prek nje. Brez vprašanja ji je še bolj razmaknil noge, ji potisnil dlan na sramno kost, svojega, do onemoglosti trdega in mastnega kurca, pa počasi v ozko in toplo ritko.

»Faaaak … meeee!!! je zakričala, se oprijela pulta pred seboj in z boki sunila nazaj, z ritko pa povsem do konca tistega krasnega tiča.

Medtem, ko se je ob njima pica ohlajala, sta njuni telesi postajali vse bolj vroči. Tisti nepričakovan fuk je bil tako noro vzburljiv, da sta se kmalu znašla v omami in objemu orgazma. Njegov vulkan je izbruhnil globoko v njej.

»Jaaaa, napolni mi ritko … ohhhh, prasec, kako dobro znaš …« je ječala in prihajala skupaj z njim.

DELI
Prejšnji članekSeks za eno noč ali ONS
Naslednji članekIntimno | Je res ali ni?! 2.del
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.