Nadaljujemo z zanimivimi odgovori na različna intimna vprašanja. Pa ste vedeli …?

Ali lahko dekle zanosi tudi, če ne doživi orgazma?
Da.
Ali se prek oralnega seksa lahko okužim s spolno prenosljivo boleznijo?
Da (velja za oba spola).
Kaj si ženske mislijo o oralnem seksu?
Moški pogosto pravijo, da imajo radi, da jim ženske “pogoltnejo”. A iz različnih razlogov – orgazem nekaterih je tako dolgotrajnejši, drugim se zdi oralno ljubljenje bolj romantično, tretjim je všeč misel, da jih ima ženska tako rada, da bi jih najraje kar pojedla. To pa seveda še ne pomeni, da ženske moškega ne smete vljudno zavrniti. Nekatere ženske rečejo ne, ker jim ni všeč slan in grenak okus sperme, nekatere se ob tem počutijo klavstrofobično.
Koliko časa potrebuje za vrhunec moški in koliko ženska?
Moški približno tri minute, ženska pa petnajst. Seveda je veliko odvisno od starosti, fizične pripravljenosti posameznika in od partnerja.
Koliko moških ima težave z erekcijo?
V spolno aktivni dobi jih ima sedem do deset odstotkov težave psihološkega izvora. Spolna moč moških z leti upada, zato se mnogi poslužujejo pripomočkov in stimulativnih sredstev, na primer viagre.
So mladi pri prvem spolnem odnosu večinoma zaljubljeni v partnerja?
Fantje v manj primerih kot dekleta. Raziskave kažejo, da se fantje pri prvem seksu raje odločijo za razmerje za eno noč, dekleta pa se večinoma odločijo za izgubo nedolžnosti v resni zvezi. Mladeniči se prvič v postelji znajdejo z vrstnico, mladenke pa s starejšim partnerjem.
Imajo moški radi predigro?
Res je, da bi jih večina raje preskočila predigro, a kakšnih deset odstotkov se jih pred samim spolnim aktom z veseljem ljubkuje, poljublja in podobno. Drugih devetdeset odstotkov pa bo to počelo iz ljubezni do vas.
Je moškim všeč javno izkazovanje nežnosti?
Ženske imajo zelo rade objemanje in poljubljanje na javnem mestu, moški pa to raje počnejo za štirimi zidovi. Marsikomu je muckanje v javnosti znak podrejenosti in mehkužnosti. Mlajše generacije pa počasi rušijo tudi te tabuje.
Je res, da v penisu ni kosti?
Da.

Kakšne so ženske želje glede trajanja seksa?

Mnogi moški bi se počutili bolje, če bi bile njihove ženske o tem pripravljene spregovoriti bolj jasno. Povratne informacije koristijo, saj si moški želijo, da bi bili dobri ljubimci, ženske pa imajo glede tega enake želje. Več kot 5 in manj kot 15 minut pravega seksa s penetracijo je prava mera.

Ker vaginalni kanal nima živčnih končičev, se vzburjenje pri ženski v času penetracije ne poveča prav veliko. Tekočina, ki se je v času predigre sprostila v vaginalni cevi in omogoča vlaženje nožnice ter tako užitek v seksu, se v dalj časa trajajoči penetraciji običajno posuši, seks “na suho” pa je mučna zadeva.

Če si homoseksualca drgneta penisa drugega ob drugega lahko pride med njima do prenosa spolne bolezni?
Da (seznam spolnih bolezni se ne konča pri AIDS-u, oz. okužbi z virusom HIV).
Moja punca bi rada začela s spolnimi odnosi, a jaz zase mislim, da še nisem povsem pripravljen. Sem normalen?
Da (vendar predlagam da pošteno razmisliš in sam sebi priznaš ali nisi pripravljen ali te je zgolj strah. V primeru, da te je strah (recimo morebitnega zasmehovanja zaradi prezgodnjega izliva, kar teži veliko najstnikov) ti predlagam, da ji to pošteno priznaš in skupaj bosta zagotovo ugotovila kaj te teži in prej ko slej uspešno rešila problem).
Je narobe, če spim z nekom že po prvem zmenku?
Narobe ni, je pa nekoliko tvegano, če svojega spolnega partnerja ne poznate dovolj dobro. Ne zato, ker to počno pridna dekleta, ampak zato, da se bo razvil tudi čustveni del vajine zveze, ne samo seksualni. Ko že spite z nekom, je del izziva in skrivnostnosti mimo, zato si vzemite več časa za odkrivanje, kako blizu vam je ta oseba, s katero si želite zgraditi prihodnost.
Prišlo mi je med poljubljanjem, je to normalno?
Povsem normalno, še posebej v primeru mladih, ki šele vstopajo v svet spolnosti.

DELI
Prejšnji članekPica presenečenje
Naslednji članekErotika je nazaj v vajini spalnici!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.