Bila je ena tistih zabav za katero veš, da bo dobra, a se ti vseeno ne gre od doma, dokler enostavno ne greš.

Polonca je bila nekaj mesecev po okrogli 40ki, ločena in v fazi, ko bi se nadvse rada dal s kakšnim “fejst” tipom. Bila pa je tudi nekoliko lena in ji je bilo čisto v redu doma pred TV-jem, ob gledanju Razočaranih gospodinj s polno skledo sladoleda v naročju. Če bi na vrata potrkal seksi tipček in rekel, da se mu seksa, bi ga verjetno vzela k sebi.

Še dobro, da je imela prijateljice, ki so si še želele kakšne dobre zabave in plesa do jutranjih ur. Občasno je hodila z njimi na pilates in pijačko kjer so do kosti obgrizle vse kar so jih poznale. Tipe seveda in zgodb je bilo vedno na pretek.

Ena od teh zgodbic se je nanašala na tipa, ki je bil podoben igralcu Chrisu Pineu. Polonca ga je oboževala, ni pa verjela, da obstaja njegova kopija tu v Sloveniji. Vseeno je z vznemirjenjem pogledovala naokoli med množico, ki se je pred njo drenjala v ritmu housa. Kolegica jima je prinesla pijačo in … njega!

erotika in erotični oglasi

“No, to je pa Tomi!” je zavpila, da bi preglasila glasbo.

Polonca je v eni roki stiskala kozarec, v drugi pa njegovo roko. Prav zares je bil podoben slavnemu igralcu. Presenečenje je bilo popolno, saj ji je za nekaj trenutkov vzelo dar govora. Takoj je opazila njegove oči, ki so jo detajlno pregledale in se ustavile na dolgih nogah. V tisti kratki, črni obleki je bila videti strašno seksi. Tudi njen dekolte ni bil od muh.

V naslednjih dveh urah sta se dobro spoznala in klepetala kot bi bila prijatelja že od rojstva. Bil je eleganten in pravi šarmer. Pomislila je, da bi ga najraje prijela pod roko in peljala domov. Pa se je zgodilo, da je on peljal njo. V avtu sta precej lažje govorila brez tiste glasne glasbe v ozadju. V nekem trenutku je desnico prestavil s prestavne ročice na njeno koleno in čakal njen odziv. Srce ji je skočilo pod brado, a upirala se ni. Močno si je želela česa podobnega.

sex v avtu

Potem je v nekem trenutku zavil s ceste na osamljeno parkirišče, potegnil ročno in se obrnil k njej. Spontano sta se poljubila, njegovo desnico pa je zamenjala levica. Božal je njene razgaljene noge, ki so same od sebe lezle narazen in delil strastne poljube. Ko ji je šel z usti po vratu in sproti potisnil dlan globoko med njena stegna, ni vedela kaj jo tisti hip močneje vzburja. Čutila je, da postaja vlažna in upala, da bo šel do konca. Še nikoli prej ni seksala v avtu in skrajni čas je že bil, da odkljuka tudi to.

“Greva zadaj?” je vprašal medtem, ko ji je s prsti že segal v mokre spodnjice.

“Ne vem, nimam izkušenj z avti,” je priznala in se nasmehnila.

Ostala sta na sprednjih sedežih. Počasi ji je slekel hlačke, ona pa je odpela njegov pas in zadrgo. Preko hlač je čutila nabreklega tiča, ki je želel ven zato ga ni želela razočarati. Po dolgem času je v roki znova začutila utripajočega, čvrstega tiča, ki je tam utripal za njo. Pogledala je navzdol in bila očarana nad njim. Želela mu je pokazati svoje ustne spretnosti, a se je bilo zelo nerodno kobacati tja dol. Nenadoma je odprla vrata, vstala in se preselila na zadnjo klop. Sprva jo je samo opazoval, gledal pod njeno oblekico, nakar ji je sledil še sam.

seks v avtomobilu

Strastno sta se poljubljala, njegove hlače so lezle navzdol, ona pa je z velikim veseljem obdelovala njegovega korenjaka. Še nikoli se ni tako zabavala v avtomobilu. Njen bivši ni bil za tovrstne igrice. Tudi v postelji je bil bolj dolgočasen zato ni čudilo, da so se ji v vseh teh letih nabrale tako pregrešne misli.

erotika in erotični oglasi

Končno je bil na pravem mestu in ga je le še objela s svojimi dolgimi nogami. Prodiral je vanjo, počasi, centimeter po centimeter in jo pri tem ves čas gledal v oči. Njuna pogleda sta bila praktično neločljiva. Zgornji del obleke ji je potegnil preko prsi in pošteno zamesil okrogli dojki. Potem se je k njima spustil z obrazom in zaril mednju srečen kot otrok. Njegovi boki so medtem skrbeli za prijeten ritem sunkov, ki so Polonco zazibali na pot užitka.

Bila je tam, sredi noči v avtomobilu nekoga mlajšega, ki ga je komajda spoznala in brez sramu uživala v trenutkih, ki so jima bili naklonjeni. Pri 40-ih je prvič seksala v avtomobilu in bilo je vrhunsko. Dečko se ni utrudil tako zlahka in je le še stopnjeval ritem vse do njenih nerazločnih besed o tem kako zelo ji prihaja. V prejšnjih poizkusih ji je precej malokrat. Še največkrat je morala za svoje vrhunce poskrbeti sama.

Nikamor se jima ni mudilo. Ležala sta tam na zadnji klopi udobnega avtomobila in skozi šipo štela svetle zvezde. Ni se ločila od njegovega korenjaka in on ni kazal prav nobenih znakov utrujenosti.

“Si še za enega pri meni doma?” ga je smeje vprašala.

“Kaj pa, če še enkrat kar tule in greva šele potem k tebi?”

Zavihtela se mu je v naročje in prevzela pobudo. Potem si je vzela čas in pokazala česa vse se je naučila pri urah trebušnega plesa. Bila je zares spretna in lahko jo je le še občudoval s svojimi velikimi, modrimi očmi, ter stiskal napeto zadnjico v svojem naročju.

DELI
Prejšnji članekZakaj bi seksali le v postelji?
Naslednji članekPomembne 4 faze seksa
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.