Lidija iz 5. nadstropja je bila videti neskončno mamljiva, ko je hodila po stopnišču gor in dol, oblečena v oprijete pajkice in majčko.

Z dvigalom ni bilo nobenih težav, Lidija je zgolj trenirala in nabirala dodatne višinske metre, kadar je bilo vreme resnično neusmiljeno. Andrej jo je vsak dan spremljal skozi kukalo in občudoval njeno seksi ritko.

Milfa telovadi za seksi postavo

“Hej soseda, spet telovadiš,” se je opogumil in jo pričakal na hodniku, ko je prisopihala od spodaj.

“Da, moram. Drugače se mi bo zmešalo doma,” je dejala s prikupno rdečico na licih.

“Tako si zagnana, da bi ti ponudil delo 😉 hehehe! Čistilka te dni namreč ne hodi nič okoli, sam sem pa teleban za čiščenje pa tudi nobene opreme in čistil nimam.”

Lidija, ga malce čudno pogledala kar je bilo dovolj, da ga je zgrabila panika.

“Seveda sem se samo šalil hehe. Tak pacek pa tudi nisem.”

Lidiji se je na ustnicah narisal nasmešek in zadnjico je prislonila ob ograjo na stopnišču.

“Zakaj, a misliš, da ne znam čistit, ker sem tako fensi?!” je delovala narejeno užaljeno.

“Neee, bognedaj! Samo nikoli te ne bi želel užalit na tak način 😇.”

“Zakaj bi me užalil? Vsako delo je pošteno delo in, če dobro plačaš … 💰”

Andrej je nekoliko izbuljil oči, potem pa vendarle izdavil:

“Jaa itak, povej svojo tarifo,” je bil znova nekoliko neroden, da se je Lidija nasmejala na ves glas.

“Obubožal boš 😂. Kdaj pridem?”

Naslikala se je pri njemu čez slabo uro in s seboj prinesla nekaj čistil in krpic.

“Navadno bi ti sicer vse skupaj samo posodila ampak v teh okoliščinah, ko se mi meša od mirovanja, bom kar sama 😉.”

Lidija je bila neverjetna. Andreju je, ob njenih vragolijah pri brisanju prahu in kobacanja po vseh štirih, ponagajal njegov hlačni prijatelj. Že nekaj časa ni nabodel ničesar, desnice pa se je že pošteno zasitil. V tistih ultra kratkih in oprijetih črnih hlačkah mu je kradla vso pozornost. Stanovanje je bilo majhno in lahko se je umaknil zgolj v sosednjo kuhinjo ali kopalnico.

seks med koronavirusom

Nekajkrat jo je na skrivaj posnel od zadaj s svojim mobilnim telefonom. Čisto tako, za spomin in za trenutke, ko mu bo dolgčas. Niti v najbolj norih sanjah namreč ni pričakoval, da bi dobil lahko še kaj več od brisanja prahu, čiščenja tal in nekajminutnega razgleda na njeno božansko zadnjico.

Lidija je bila urna in spretna. Hitro je opravila z njegovo garsonjero in se šla umit v kopalnico. Andrej ji je medtem ponudil kavo, a je rekla, da bi se ji mrzlo pivo precej bolj prileglo.

“Tvoja želja je zame ukaz!” je z velikim veseljem v glasu dejal.

Po drugem pivu, flirtanju in priznanju, da ni mogel odvrniti pogleda od njene zadnjice, je tudi Lidija vrgla svoje karte na mizo.

“Meša se mi doma. Uničila bom vse svoje igračke, pogrešam nekaj zaresnega.”

erotične igračke

Andreju je zastalo srce. Vedel je, da se ne mara vezati, to mu je že povedala, a rada je imela seks. Njeni ljubimci se niso obdržali dlje od kakega meseca ali dveh. Je končno prišel na vrsto tudi sam?

Lidija je bila zelo odprta ženska. Lahko ti je prišla počistit stanovanje ali pa te dat dol. Njej je bilo oboje približno enako.

Presedla se mu je v naročje in prestavila svojo pločevinko piva bližje k njegovi. Andrejeva roka je seveda pristala na njeni ritnici in preden je lahko karkoli dodal je imel v ustih njen vroč jezik. Gnetel je njeno ritko, z drugo roko pa raziskal njene gladke dolge noge. Potem je s prsti zaril med njena stegna in takrat je njen jezik segel še globlje v njegova usta.

Pohotno mu je sesala ustnice medtem, ko ji je on odpenjal gumbe na oprijetih hlačah. Kmalu so se njegovi spretni prsti znašli v njenih spodnjicah in se spoznali z njeno vlažno princesko. Prav takšno si jo je predstavljal, ko jo je opazoval skozi kukalo in si ga vmes metal na roke. Vedel je, da je spodaj gladka in sočna kot le kaj.

Spravil je z nje tiste preklemane hlače in z njimi tudi hlačke. Lidija je pošteno razmaknila noge preden ga je znova poljubila. Njegova dlan je spolzela med njena stegna, prsti so prekrili njeno vzburjeno češpljo in na kratko je zaječala v objemu njegovih ust. Korenjaka mu je želelo razgnati od potrebe in zdaj je nadvse boleče tiščal skozi trenirko ob njeno zadnjico.

“Mmmm kaj pa imamo tule?” je zagodla in ga prijela za tiča.

Prestavila se je, odrinila pločevinke in sedla na rob klubske mizice. Svoje dolge noge mu je poveznila preko ramen in opazovala kako njegov, še vedno presenečen, obraz počasi izginja tja dol. Ko se je z ustnicami in jezikom prvič dotaknil njene potrebne pičkice 🔥, mu je s prsti zabredla globoko v lase, ga zgrabila zanje in ga potegnila k sebi.

Vedel je, da zaenkrat vse počne tako kot je treba. Lidija je nesramežljivo ječala nad njim in mu z vlečenjem za lase dajala vedeti kaj in kako si želi. Ni bil novinec v lizanju muc, zato se ni bal, da bi kje zgrešil. Želel si je, da bi mu prišla takole na jeziku. Takrat je od bejb največ dobil nazaj.

“Ohh jaaa … Andro pa ti si car 🔥! Mmmm jaaa, še jo daj!”

Na trenutke se mu je zazdelo, da je njegovo glavo zamenjala za eno tistih svojih igračk. Grabila ga je za lase in si z njegovimi usti in celim obrazom obdelovala svojo potrebno češpljo. Vse kar je še lahko naredil sam, je bil iztegnjen jezik. Sploh ne najbolj enostavna naloga ob vseh tistih mini krčih, ki so počasi grabili njegovo čeljust.

Tiča mu je med nogami razganjalo od napetosti in potrebe zato se niti za trenutek ni obotavljal, ko je s hripavim glasom dejala: “Ahhh pofukaj me Andro, daj mi kurca, prosim!”

Klubska mizica (in z njo njena ritka 🍑) je bila nekoliko nizka, a je bil pripravljen potrpeti nekaj trenutkov v tisti nenavadni pozi pred njo. Če je lahko preživel vse tiste krče okrog ust, bo pa tudi to, si je prigovarjal. Prej je potegnil trenirko do kolen in ji za hip ponosno pokazal svojega hudo nabreklega tiča. Res je bil ponosen na tisto darilo matere narave, ki so ga različne punce znale vedno znova zanimivo poimenovati.

Orgazem

Z roko je šel nekajkrat preko njega, potem pa nekoliko pokrčil kolena, da se ji je lahko približal in jo pričel božati s tistim nabreklim vrhom. Lidija se je naslonila na komolce, pri tem podrla pločevinki s pivom in se niti za hip ni obremenjevala z mislijo, da bo mogla spet igrati čistilko. Z veseljem bo šla znova na kolena in mu kazala svojo seksi rit. Tokrat morda celo golo, kdo ve. Njene noge so ostale na njegovih ramenih, ko jo je prvikrat nasadil na svoje čudo narave. Oboževala je trde tiče vseh mogočih velikosti in oblik, ampak Andrejev je bil zares nekaj posebnega.

“Mmmm, če bi to prej vedela …” je zapredla s potrebnim glasom.

Z vsakim novim sunkom si jo je seksi sosed za boke potegnil nekoliko bližje. Potem pa celo dvignil z mize, da je na njej ostala le še z rokami, zgornjim delom hrbtenice, vratom in glavo. Lahko se je prepričala v moč njegovih rok, ki so jo kot peresce držale pred njim medtem, ko je vse hitreje suval proti njej.

Počutila se je tako polno, neznansko potrebno in na robu orgazma, da so se ji globoko iz grla pričeli trgati precej nenavadni kriki. Znala je biti tiho med seksom, če je bilo treba. Že zaradi svojih zoprnih sosedov zgoraj, a v tistem trenutku se je iz nje usul plaz krikov, ječanja in med seboj zmešanih besed, ki niso pomenile čisto nič.

Uboga mizica je komajda zdržala vse tiste nalete in ji na koncu znova ponudila oporo, ko jo je najbolj potrebovala. Megleno se je spominjala njegove roke na tistem čvrstem udu iz katerega je vsake toliko brizgnilo vrelo seme po njenem telesu in celo po obrazu. Z levico med nogami je orgazmirala kot že dolgo ne, in vsekakor čisto drugače kot v družbi svojih najboljših prijateljev iz predala svoje nočne omarice.

Kar nekaj čiščenja jo je čakalo, a ne še takoj. Sploh ne še tako zelo kmalu.

DELI
Prejšnji članekBomo v prihodnosti seksali samo še z roboti?
Naslednji članekVmesne počitnice
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.