Kdo pravi, da so počitnice samo za pare? Za Janjo so obvezne vmesne počitnice, na katere se odpravi sama. Čas, ko lahko raziskuje svoje fantazije in zadovolji svoje najgloblje želje.

Janja vsako leto odpotuje na novo destinacijo, kjer išče pustolovščine in romantiko na pravih mestih za to. Na tem posebnem potovanju vedno najde več, kot si predstavlja in prav vedno gre za nepozabno izkušnjo, ki se ji neizbrisno vtisne v spomin. Janja sicer ni samska, le v nekoliko bolj odprtem razmerju živi. Obema tako ustreza in prav nikoli nista ljubosumna drug na drugega.

ritka v morju

Slikovito obalno mesto s čudovitim razgledom na morje in bujnimi zelenimi griči v ozadju, je izpolnilo njena pričakovanja. Lahko bi rekla, da jih je celo preseglo. Prepričala jo je neizmerna lepota neokrnjene narave in takoj je začutila povezanost s krajem, ki ga je dotlej poznala samo z reklamnih prospektov. Ko se je namestila v hotelski sobi, se je odpravila v živahen center mesteca in se kmalu znašla v očarljivi kavarni, polni domačinov, ki so se pogovarjali v svojem spevnem jeziku.

Kmalu ji je pogled z drugega konca prostora pritegnil privlačen neznanec. Ko se ji je toplo nasmehnil s svojega mesta za točilnim pultom, ni mogla odvrniti pogleda od njega. Dvignil se je s sedeža, se približal njeni mizi in se ji predstavil z nežnim poljubom na roko. Kaj takšnega ni doživela že leta, saj je tovrsten pozdrav že praktično izumrl po celem svetu. Tukaj, tisoče kilometrov od doma, očitno še ne.

Njegov nastop je bil očarljiv in prepričljiv. Pozno v noč sta se pogovarjala o svojih življenjih in sanjah, dokler je nazadnje ni povabil k sebi na zadnjo pijačo, preden sta se za ta večer poslovila. In res je šlo samo za pijačo na veliki terasi prekrasne hiše, ki je bila videti, kot bi zrasla skupaj s tistim krajem.

Naslednji dan sta se ponovno srečala – tokrat na osamljeni plaži, obdani s pečinami, ki so se zdele kot iz pravljice. Na tem kraju je bilo nekaj čarobnega, kot da bi se za ta trenutek skupaj ustavila v času. Ko sta proti večeru opazovala, kako sonce zahaja za obzorje, sta začutila neizpodbitno iskrico med njima – povezavo, ki je nista mogla več zanikati ali je ignorirati.

Povedala mu je s kakšnim namenom se odpravi v tako lepe, pravljične kraje, in da tudi tokrat njeni cilji niso kaj dosti drugačni. V lovu za avanturo, romantiko in pustolovščino je potovala po celem svetu. Kot neko neukročeno bitje, ki mu je dovoljeno prav vse. Pa še tako lepa za povrhu. Tako se je začela njuna strastna romanca – polna erotičnih srečanj pod zvezdnatim nebom in intimnih pogovorov, ki so razkrivali do tedaj neizrečene skrivnosti. Ljubila sta se v vseh kotičkih tiste rajske plaže, se pred ljudmi skrivala v goščavi, ter se vračala oborožena s kokosi iz katerih sta nato srebala osvežilno kokosovo vodo.

Janja je uživala vsako sekundo in minuto tistega dopusta. Oboževala je njegov smisel za humor, izklesano, porjavelo telo, ter njegovega junaka, ki je pokazal vse svoje mišice kadarkoli si ga je zaželela. Sanjski ljubimec v sanjskem delu sveta se ji je zdel, kot ustvarjen zanjo. Užival je svoje življenje v katerem si ni dovolil stresa. Izjemno šarmanten moški blizu 50-ega je bil finančno preskrbljen do konca življenja.

Potomcev ni imel in si jih niti ni želel. Janja je bila fascinantna ženska, ki je po naključju pristala v njegovem objemu in takrat je vedel. Pozabil je njeno iskreno izpoved o želji po avanturi in ji priznal, da si želi več. Nevajeno tovrstnih situacij, jo je zajela manjša panika. Vedela je, da se vrača domov k nekomu s katerim sta živela svobodno, a nikoli si ni mislila, da bo srečala takšnega moškega, ki bo igral na njeno pohotno telo, kot na prekrasno glasbilo, iz nje izvabljal vse tiste zvoke, ječanje in orgazme, ki so drug za drugim stresali njene čute.

Seks je nenadoma videla povsem drugače. Z njegovim korenjakom se je igrala na plaži, sredi belega dne, ga ljubkovala in zgolj pokrila z brisačo, če je kdo prišel mimo. Na njegovi terasi sta seksala vsak večer. Z rokama naslonjena na kovinsko ograjo se je zazrla v daljavo, opazovala jadrnice in ladje, ki so plule mimo, ter zadnjico pošiljala nazaj v njegovo naročje. Krepko jo je držal za boke in polnil njeno muco s svojim lepim tičem. Tako milo je stokala, popolnoma svobodna in brez strahu. Hiša na samem, daleč od vseh ostalih se je zdela, kot v pravljici. Tisti teden je živela scenarij iz enega izmed priljubljenih filmov.

Zdelo se je, da je od njunega prvega srečanja minilo le nekaj trenutkov, pa sta se že poslovila… vendar je bilo za njo tokrat drugače, saj je bilo med njima nekaj globljega zaradi česar je bilo ločevanje težje, kot kadarkoli prej. Čeprav je bila jasna v svojih namerah, sta oba vedela, da se bodo njune poti kmalu spet križale. Nista si izmenjala telefonskih številk, nobenih prijateljstev ali sledenja na socialnih omrežjih, a globoko v sebi sta oba čutila enako. Kmalu se bosta znova videla in takrat, kdo ve…

DELI
Prejšnji članekPomočnica za vse
Naslednji članekNAGRADNA anketa o spolnih navadah med Slovenci!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.