Iz PRVEGA DELA: Prijel je rdečelasko, jo obrnil okoli in jo nekoliko grobo potisnil preko mize v enak položaj, kot rjavolasko. Iz kovčka je vzel debele usnjene lisice, ji potegnil roki za hrbet in vklenil zapestji.

Njena nedolžno bela ritka je bila zdaj tam nemočno nastavljena poleg pošteno rdeče zadnjice njene kolegice. Ne bi se spodobilo, da bi ostala nekaznovana, mar ne?

***

Gospod “Obleka” je vihral s svojim tičem nad ljubko nastavljenima ritkama in v glavi premleval o tem, kako bi se ju lotil. Zavedal se je, da lahko z njima počne kar si želi. Takšen je bil dogovor, ki je zajemal kar lepo vsoto denarja. Potem se je odločil za potezo, ki jo je sprva načrtoval, a nekoliko opustil.

“Pridi!” se je glasil SMS, ki je nekaj sekund kasneje narisal nasmešek na obraz portirja v preddverju.

Obleka mu je bil dolžan nekaj uslug, ki jih ni mogel poravnati z denarjem. Dečko si je želel nečesa drugega.

Znova se je sklonil proti kovčku, vzel iz njega dve črni prevezi za oči in puncama z njima ugasnil luč. Nič posebnega sicer. Te reči so se že šli, a ne na takšen način.

Medtem ko se je igral z njunima mucama, ju mazal z lubrikantom in dodobra namastil ozki ritki, so se tiho odprla vhodna vrata in vstopil je nov par polnih jajc. Videti je bilo, da mu ni prav nič nerodno, saj se je na vratih sobe pričel pospešeno slačiti. Gospod Obleka se je obrnil in pristavil kazalec pred usta ter mu pokazal naj bo tiho.

Mladenič si je izbral belo ritko, saj je predvideval, da je “šef” oklofutal in pripravil svojo. Zavedal se je, da ima rad ritke. Najraje na svetu je svojega tiča prepusti tesnim ritam, da so ga ožele do zadnje kaplje. Pičke mu načeloma sploh niso povzročale mravljincev, zato jih je raje tolkel po ritah, vezal in se na vse mogoče načine izživljal nad njimi. Po dogovoru seveda.

Rdečelaska se je kar malce zdrznila, ko je na svoji češplji začutila jezik. Je sploh mogoče, da si je surovež omislil nekaj “romantike” in nežnosti s katerim jo bo pocrkljal. Čeprav se je to dogajalo, so ji možgani pravili, da nekaj ni v redu. Vseeno je uživala v trenutkih, ko je vlažen jezik zabredel v njeno muco. Predstavljala si ga je zadaj za seboj, na kolenih, kako si med lizanjem drka ogromnega kurca. Kurca ki ji ga bo malo kasneje zarinil v mokro pizdovje. Čeprav je bila tam za denar, pa si je morala priznati, da jo on privlači. Tako kot vse njegove temne ideje in igre.

Kadar je za fuk izkoristil njeno kolegico ji je bilo kar malo žal, da se ni mogla sama nabiti na tistega kurca, ki je na trenutke deloval zares mogočno. Nekajkrat je že oblizovala veliko nabreklo glavico, držala tiča v obeh rokah in se čudila koliko ga še vedno gleda iz njih.

Lizanje se je ustavilo in čutila je, da prihaja drugi del. Začudila se je, kako enostavno ga je vtaknil vanjo in to pripisala dejstvu, da je bila polna lubrikanta in mokra od lizanja. Tudi njegove roke so jo za boke prijele drugače, kot po navadi. Ne dovolj grobo, skoraj čuteče, bi rekla. Fukal jo je počasi vse dokler ni slišala močnega poka po goli koži. Predvidevala je, da se je znova lotil uboge kolegice in se tako vzpodbudil.

V resnici je usekal po zapeljivi ritki portirja, ki jo je zdaj nekoliko bolj divje fukal. Gospod Obleka je imel rad ritke. Bil je nor nanje. Ne samo na ženske riti. Na vse!

Portirjeva mu je bila všeč že odkar se je preselil v tisto prestižno stanovanje. Mislil je, da ga bo premamil z denarjem, a se je izkazalo, da ima namesto denarja raje vlogo v njegovih igricah. Rad bi fukal pičke, ki dovolijo vse in ne vprašajo nič. Ni bil gej, z Obleko ga je v rito dobil prvič. Bilo je boleče za znoret. S tistim ogromnim kurcem… ni mu dovolil celega. Prvikrat le glavico, potem pa je lahko pofukal njegovo kurbico, ki je takrat zvezana ležala na ogromni postelji. Tista ni imela zvezanih oči. Videla ga je in lahko je ocenil iz njenega pogleda, da ji ni všeč. Še z večjim užitkom jo je pofukal in ji na koncu nesramno nasmejan prišel v usta.

Zdaj je čutil, kako mu njegove roke segajo po živahnih bokih, ki so suvali proti lepi rdečelaskini riti. Vedel je kaj prihaja. Sprva nekaj hladnega lubrikanta, njegovi prsti, ki so ga vešče razmazali, potem pa njegovo veličanstvo “debelinko” kot ga je klical sam pri sebi. Sprostil se je kolikor se je lahko, mu dovolil, da je počasi ujel njegov ritem in začel pritiskati nanj. Kmalu ga je čutil v sebi. Ne celega, a dovolj, da je skoraj pozabil, da ima svojega v vroči pički. Medtem je brinetka počivala in upala, da je njena vloga za tisti dan končana. A ni bila …

DELI
Prejšnji članekDavljenje nevarna pot do ograzma
Naslednji članekKaj pomenijo erotične sanje?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.