V prestižno opremljeni veliki dnevni sobi se je vil opojen, sladek dim cigare, pomešan z aromo odličnega viskija. Senčila so poskrbela, da vanjo ni prišlo prav dosti svetlobe, ki je tisti trenutek oblivala bele peščene plaže južnoameriškega otočka, a vendarle dovolj, da je lahko par pohotnih moških oči užival v pogledu na dve nadvse vroči dekleti, ki sta se igrali prav posebno igro.

bdsm igre

Moški v poslovnih oblačilih z razpeto belo srajco je mirno sedel v svojem ogromnem, usnjenem naslanjaču, v levici vrtel kozarec viskija, z desnico pa obračal debelo cigaro med ustnicami in sproščeno puhal modro-sive oblačke dima v zrak. Dajal je videz uspešnega moškega, ki si je po napornem sestankovanju, in prisluženih novih milijonih, zaželel nekaj sprostitve. Sprostitve, ki je bila zanj nekaj najbolj običajnega na tem svetu.

Rdečelaska in brinetka sta v njegovo stanovanje prišli, kot po navadi, bolj slečeni, kot oblečeni, navihanih pogledov in pripravljeni ubogati vse ukaze, ki jima jih je imel dati njun premožen “gospodar”.

S seboj drugih reči nista nosili. Vse je imel on. V sobi s kar nekaj omarami, policami, ki so se šibile pod vsemi mogočimi in nemogočimi erotičnimi pripomočki. Nekaterih običajno oko še ni videlo, tudi njune ne, saj sta vsakokrat opazili kaj novega. Po eni strani ju je to vzburjalo, po drugi plašilo, saj nikoli nista vedeli kaj ju čaka naslednjič. Kljub temu sta prišli. Prihajali sta se igrat, zadovoljevat sprijen um “vsemogočneža” in seveda zaradi denarja, ki je vsakokrat znova pošteno napolnil njuni lični torbici.

Nista se imeli za kurbi, čeprav sta počeli reči, ki jih kurbe pač počno za denar. A počeli sta še precej več, zato sta se imeli za seksualni artistki in ne za dve pocestnici, ki si ju lahko kadarkoli pobral in bi ti v avtomobilu na parkirišču potegnili potrebnega tiča za nekaj dvajsetakov. O ne. Dvajsetaki niso bili na njunem meniju. Možakar je plačeval v precej večjimi bankovci in s kar nekaj le temi.

Zato pa je vedno znova užival v predstavi, ki je zrasla v njegovem umu in je ni več našel na nobenem izmed večjih pornografskih portalov. Pa še v živo! Največkrat se ga nista niti dotaknili, morali pa sta marsikaj početi druga drugi.

Kot vedno, tudi tokrat ni izostalo šeškanje. Gospod je rad videl trpljenje punc na obrazu, a ni maral poslušati trapastega skovikanja ob vsakem udarcu. Rdečelaska je morala brinetki zamašiti usta z enim od njegovih pripomočkov. Velika črna kroglica na usnjenem paščku je delovala odlično, zato je ob vsakem novem udarcu po svoji zapeljivi ritki lahko le pridušeno zamomljala. Njeni ritnici sta postajali vse bolj rdeči in videti je bilo, da je rdečelaska niti ne bi rada več pretirano tepežkala z loparčkom.

“Še,” je dejal z zdolgočasenim glasom. “Močneje.”

Oči brinete so bile solzne, a solzile so se tudi zapeljivi rdečelaski, ki je morala tepežkati svojo prijateljico. Do neke mere je to obema ugajalo, a gospodar je želel več. Preveč. Z mislijo na kupček svežega denarja je nesramno usekala po že tako pordeli zadnjici in ga jezno pogledala. Namuznil se je, potegnil nov dim in deloval zadovoljen ob tem. Izpil je viski iz kozarca, ga postavil na mizico pred seboj, ter odpel bleščeč pas, nato zadrgo in gumb na hlačah ter z roko segel vanje.

Iz njih je potegnil zajetnega tiča, ki v tistem trenutku sploh še ni bil trd. Tega nikoli nista priznali, a imel je krasnega tiča na katerega bi se obe vrgli v trenutku, ko bi jima dovolil. Pa jima že dolgo ni. Raje je užival ob pogledu na seksi mladenki, ki sta izpolnjevali njegove ukaze.

Rdečelaska je morala zdaj iz kovinskega kovčka vzeti nekaj novega. Precej velik analni čep izdelan iz stekla ter lubrikant. Brinetka je morala zadnjico nastaviti proti njemu, da je lahko užival v razgledu, ko ji je rdečelaska pripravljala ritno luknjico. Med rdeči ritnici ji je brizgnila nekaj lubrikanta in brinetki je pasalo, kot že dolgo ne, ko ji je kolegica nekaj tekočine skrbno razmazala še po vnetih hlebcih. Potem je z vrhom steklenega pripomočka, ki ga je prej dodobra namazala, pričela božati njeno analno odprtino. Kar nekaj časa se je trudila, da ji je vstavila tisti velikanski čep, ki je bil enkrat večji od običajnih, ki sta jih velikokrat nosili kar tako, za zabavo. Celo med sprehodom po mestu.

Pri gospodu “obleki” pa je bilo vse prej, kot zabavno. Zdelo se ji je, da ima v riti enega tistih živalskih dildov, ki jih prodajajo v erotičnih trgovinah. Gospodar njunih življenj je imel zdaj v roki trdega tiča. Rdečelaska je nekajkrat pogledala v njegovo smer in s tem naredila veliko napako. Vzbudila je njegovo pozornost in mu dala nove ideje.

“Z bičem jo daj po joških,” je ukazal.

S prav posebnim bičem, vrh katerega so se vili usnjeni trakovi, je zdaj udrihala po prsih svoje kolegice. Po nabreklih bradavicah, občasno pod pazduho, saj je stala v zelo neprikladnem položaju.

Nenadoma je vstal in se jima približal. Tega ni počel pogosto, a očitno je bil tistega dne posebej navdahnjen. V resnici so ga bolj, kot spolne igre, vzburjale igrice v pisarnah in na sestankih, kjer je premetaval milijone drugih ljudi. Večkrat mu je na takšnem sestanku otrdel ud in je moral misliti na marsikaj, da je lahko vstal od mize.

Prijel je rdečelasko, jo obrnil okoli in jo nekoliko grobo potisnil preko mize v enak položaj, kot brinetka. Iz kovčka je vzel debele usnjene lisice, ji potegnil roki za hrbet in vklenil zapestji.

Njena nedolžno bela ritka je bila zdaj tam nemočno nastavljena poleg pošteno rdeče zadnjice njene kolegice. Ne bi se spodobilo, da bi ostala nekaznovana, mar ne?

Se nadaljuje… 😈

DELI
Prejšnji članekVčasih za seks potrebujemo nekaj malega načrtovanja
Naslednji članekOdprto razmerje: DA ali NE?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.