Smisel življenja je, da ga živiš, smisel dobrega seksa pa, da preizkušaš in se učiš.

Taja je bila na videz prikupna in malce nedolžna 26-letnica, ki je s svojimi navihanimi pogledi hitro vnela kakšno moško srce. Všeč so ji bili starejši. Že od nekdaj ni prenesla mulcev, ki so se slinili okoli nje in ji na telefon pošiljali slike takšnih in drugačnih tičev. Rada jih je imela. Tiče namreč. Rada jih je gledala in se pri tem neizmerno zabavala. A tiste zrele, z možgani.

orgazem samozadovoljevanjeVčasih varno za štirimi stenami doma, spet drugič pa kar v pisarni z roko pod mizo, na stranišču ali pa v trgovskem centru kjer ji je zavetje dajala kabina za preoblačenje. Njena češpljica je bila vedno potrebna in zelo malo je rabila, da jo je odneslo. Ampak slike so eno, pravi tiči pa nekaj povsem drugega. Rada jih je imela pritrjene na izkušene lastnike, ki so vedeli zakaj jim služi.

Eden takšnih je bil Mark, njen novejši sodelavec. Hitro sta se povezala in spletla komunikacijo, ki je presegala nujne med-delovne odnose. Kadarkoli je šel mimo nje ali se ustavil v njeni pisarni je ob pogledu nanj postala mokra. Njegov pogled, nasmešek, izjemna samozavest in noro privlačna kratka bradica s sivim pridihom. Čutila ga je v sebi, njegove roke na ritnicah in vroče ustnice, ki iz njenih ust sesajo jezik. Tisti jezik, ki bi se tako zelo rad sprehodil po njegovem tiču. Prisegla si je, da se bo to uresničilo.

Čeprav sta že zdavnaj prešla mejo klasičnega klepeta in sta se precej šalila tudi na račun seksa pa tako daleč kot tisto sredo še nista šla. K sreči v njeno pisarno ni hodil nihče razen njega. Vseeno je zaklenila vrata potem, ko sta se prvič poljubila. Bilo je neustavljivo. Stala sta si preblizu in tiste njegove oči, vonj … spet jo je odneslo. Prisesala se mu je na ustnice in upala, da ji bo sledil. Ni bilo videti, da bi imel kaj proti.

Že prej jo je trgalo od vzburjenja in vse nabrano je dobesedno eksplodiralo. Hlače bi mu najraje zapete potegnila navzdol, ker so se gumbi tako hudičevo upirali a vendarle je na koncu prišla do tistega kar jo je tako zelo zanimalo. Za hip je pomislila ali ne deluje morda kot kakšna potrebna kurbica pa se je potem spomnila kaj vse ji je že rekel, napisal, namignil … sam si je kriv.

erotika in erotični oglasi

In prav nič se ni pritoževal, ko mu ga je mlada sodelavka vlekla sredi svoje pisarne. Že skozi njeno fafanje je dojel kako zelo je potrebna. Verjetno bi ga najraje kar požrla, če bi šlo. Z obema rokama jo je prijel za glavo in užival v razgledu, ki se mu je tako lepo odpiral. Za tistih 5 minut je bilo to-to, seveda pa se tako ni moglo končati. Popoldne mu je pisala, da bi se rada dobila z njim. Seveda je bil za in sprejel povabilo ter opozorilo.

“Rada bi se igrala,” mu je še napisala.

Kaj je to pomenilo še ni vedel, si je pa predstavljal, da mu dolgčas ne bo.

Njeno stanovanje je dišalo po nečem neverjetno prijetnem. Sumil je, da ima nekje odprto tisto “čudežno” stekleničko iz katere izhlapeva dišeča kemikalija za dvig libida. Bral je o tem preizkusil pa sicer še nikoli. Imela je lepo in intimno urejeno sobo kjer so bile nesramežljivo razstavljene tudi nekatere od njenih igračk. Oblečena je bila dobesedno v krpice in ga očarala s svojimi joški in rito v vročih hlačkah. Nista kaj dosti zapravljala časa.

“Nadaljujeva kjer sva končala?” je rekla, ko jima je iz kuhinje prinesla kozarec žganja.

Nazdravila sta njeni pobudi in padla drug po drugem. On je pohotno grabil in mesil krasni ritnici, ona pa mečkala njegovega korenjaka, ki se je ekspresno hitro prebudil. Tudi alkohol odpira žile zato naj bi takrat tiček še močneje stal, čeprav velja, da preveč pijače reveža tudi pokoplje.

Med raziskovanjem njene ritke in stopnje vlažnosti med nogama se mu je zazdelo, da čuti še nekaj kar navadno ni bilo tam. In ne, ni bil tič, brez strahu.

“Mmmm, packa si,” je zadovoljno zamomljal v njeno uho, ko je s prsti pobožal gladko površino analnega čepa. “Obožujem pokvarjenke.”

“Jaz se pa rada igram,” je odvrnila in ga zalizala, da je njen jezik čutil v grlu.

Vrgla sta se na posteljo, ki je tiho zaječala pod njima potem pa so v zrak poletele cunje. Bila je gola prej kot bi lahko rekel “keks”. Še njega je slačila vmes in z roko pohotno grabila za raketo med njegovimi nogami. Drkala ga je in ga gledala v oči. Njen pogled je bil besno potreben in skorajda živalski. Takšne je ni poznal. V službi je bila “luškana” pa čeprav je bilo videti, da rada flirta.

Ko si je še drugič tisti dan njegovega trdega tiča vtaknila v usta je pomislil, da ima res neverjetno srečo. Med vsemi tistimi junci, ki so jo obletavali je izbrala njega. Le zakaj? No ja, pa saj je vseeno. Čutil je njen jezik kako drsi po nabreklem steblu, se z vrhom dotika mošnje in pleše med jajci. Tiča seveda pri tem ni izpustila iz rok. Naravnost oboževala ga je.

V nekem trenutku je prenehala in sklenila, da je čas za njo in njeno strahotno potrebno pičko. Sprva je vstala, se razkoračila nad njim in mu jo dobesedno porinila v usta. Kaj takšnega ni doživel še nikoli a mu je bilo všeč. Rad je lizal pičke in njena je bila tako lepa, gladka in dišeča, da bi jo lahko obdeloval celo uro. Sama sicer očitno ni imela toliko časa saj mu je obrnila hrbet, se spustila na vse štiri in s prsti razprla ritnici.

Poleg razprte poplavljene seksi češplje je imel lep pogled tudi na svetlikajoči kovinski okrasek v njeni riti. Rajcalo ga je za popizdit. Spravil se je k njej in ji svojo batino počasi zarinil čisto do konca. Njen glas je bil naravnost angelski, ko se je z napetim trebuhom dotaknil njene ritke. Med nabijanjem je s palcema božal kovinski gumbek v njeni riti.

“Ti paše čutit dva prasička?” je preizkusil ali ji godijo izbrane besede.

“Mmmm jaaa … fak mi paše.”

Več tisti hip ni zmogla.

Z desnico jo je prijel za lase in jo rahlo potegnil nazaj ter močneje nasadil na tiča. Oboževal je njeno stokanje in ječanje. Tudi tisto mokro tleskanje je bilo nadvse vzburljivo.

“Si že fukala z dvema?”

“Nisem … ahhh ja daj me …” ni zmogla dokončati kar si je zamislila. “Prasec, gotovo imaš ti aaahhh … kakšnega?”

Ni ji odgovoril. Zaenkrat bo imela obe polni luknji samo takole. Pomislil je še na usta in, da bi verjetno imela rada hkrati polna še ta. Misel na tri tipe, ki jo obdelujejo je bila mamljiva.

“Bi prenesla tri? Imela polna še usta?” je vprašal.

“Oooo faakkkk jaaaa!!!!” je zavpila, ko jo je živalsko nasadil in potegnil za lase potem pa navalil nanjo, da se je vse treslo.

Ni se vedelo komu prej in bolj prihaja a definitivno je prišlo obema. Postelja je bila poplavljena pod njunimi zadihanimi telesi.

Naslednji dan sta se v službi znova povsem normalno pogovarjala in za hip se mu je zdelo, da si ga je izbrisala iz spomina. Je hotela samo en nor fuk?

Popoldne so bili vsi njegovi dvomi razblinjeni, ko mu je poslala vročo sliko. V muci ogromen vibrator, v ritki dildo, v ustih pa dva prsta.

DELI
Prejšnji članekSeks je zelooo zdrav!
Naslednji članekErotična masaža v vsak dom
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.