Erotična masaža pod prho bo partnerja popolnoma obnorela, vendar se mu ne predajte še takoj. Erotično vzdušje lahko stopnjujete do postelje. Seveda tam ne pozabite na erotično perilo in masažno olje.

Kaj sploh so eterična olja in masažni vlažilni geli?

Eterična olja so zelo močna in se navadno čista ne nanašajo na kožo, ker lahko dražijo kožo. Uporabljajo pa se razredčena z nežnejšimi olji. Vlažilni geli pa so geli, ki so namenjeni nanosu na sluznico nožnice, lahko pa se nanašajo tudi na telo za dodatno draženje in masažo. Erotična masaža je “kraljica” tako zanj kot zanjo.

In, ko bejba “drsi” je vse skupaj še bolj omamno in traja dlje.

Šalo na stran … vlažilni geli so resnično namenjeni za lažji spolni akt, imajo pa še dosti širšo uporabo. Masažna olja so namenjena le predigri in masaži, paziti moramo da jih ne nanašamo na nožnico, saj le ta uničujejo baktericidni sistem. Na nožnici so stalno prisotne bakterije in te preprečujejo preveliko dovzetnost do infekcij.

vroca zgodba eroticna masaza

No pa se lotimo erotične masaže

Pri erotični masaži ne gre za sproščanje mišic v križu, ampak za umetnost odkrivanja erotičnih točk in stopnjevanja spolne sle. Za to ne potrebujete veliko, le prostor kjer lahko udobno ležite in kjer ne zazvoni telefon, ustrezno glasbo, toplo masažno olje. Za še bolj poglobljeno izkušnjo pa morda še sveče, svilene rute, peresa ali druge vznemirljive igračke.

Zame je erotična masaža je kot celovečerni film. Olje, ki ga segrejem v rokah, porazdelim po mojem dragem s počasnimi enakomernimi gibi. Ne sme ga biti preveč, kajti če je koža spolzka, masaža ne deluje več v redu. Masirate lahko z dlanmi, pestmi ali konicami prstov.

Seveda so nekateri deli telesa, kjer masažo čutimo še posebej prijetno – tilnik, mišične skupine vzdolž hrbtenice, roke in noge. Še bolj vznemirljive so seveda erogene cone. Pri erotični masaži delamo tudi stvari, kot so na primer sesanje prstov, od palca do mezinca.

seksi misicast moski

Drage dame – pomaga tudi poznavanje shiatsu točk, katerih dotiki zanesljivo delujejo! Vroča točka pri moškem je tik za njegovimi modi in spodbudi vse živčevje. Druga taka točka je široka štiri prste in je pod kolenskim sklepom ob strani, na hrbtu pa najdete vznemirljivo točko, kjer se hrbtenica končuje s trtico. Preverjeno!

erotika in erotični oglasi

Kako časovno razdeliti erotično masažo, je povsem vaša stvar. Predlagam, da menjate komaj zaznavne dotike s tršimi prijemi. Mirno ste lahko kar malce grobi. Partner tedaj misli, da boste prešli na sklepno dejanje, v resnici pa ga pustite še malo čakati. Erotična masaža je močno povezana s predajanjem drugi osebi in to predajanje ni lahka vaja. Lahko pa zagotovim, da boste bogato nagrajeni, če boste masirali čim dlje in čim bolj pravilno.

Masaža naj bi se vedno končala z božanjem. Najbolje je začeti z lasmi, kot da bi otirali odvečni šampon. Nato z rokami božate vse telo, tudi roke, od glave do nožnih prstov. Lep zaključek je nežen poljub.

DELI
Prejšnji članekRada bi se igrala
Naslednji članekZačinite sexting z emotikoni!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.