V seksu si je želel čim bolj noro in čim večkrat, a nikoli ni pričakoval, da bi ga želje lahko vodile do dvojne “sladke” težave

Sebastian z denarjem ni imel težav. Stanje na tekočem računu se mu je vsakodnevno povečevalo na račun sijajno izpeljanega posla, ki bo njegova renta za celo življenje. Že pred časom je sklenil, da se pri nobeni stvari ne bo več držal nazaj. Nekoč je bil skromen, pohleven in ubogljiv fantič, ki je zrasel v pridnega delavca, kasneje direktorja svojega podjetja in na koncu v genija, ki je prodal toplo vodo za milijone.

Na tem svetu je imel najraje tri reči. Potepanje po oddaljenih krajih, zapravljanje denarja za dobro počutje in seks. Neomejeno veliko seksa. Lepih deklet v te tri reči ne štejemo, ker se razume, da spadajo pod seks. Oboževal je dolgonoge lepotice, ki so potrebno hlastale po njem. Zavedal se je moči svoje denarnice, a tudi dejstva, da je seksi moški, kateremu premoženje le še polepša avro. Vedno je znal prebrati v njihovih očeh kaj je tisto kar jih najbolj žene. Najraje je imel instant lepotičke, ki so bile že pred poznanstvom urejene do potankosti. Tiste, ki jim je bilo redno delo v proizvodnji tuje in so življenje posvetile fitnesiranju svojih čvrstih ritk in joškov, da so bile na socialnih omrežjih prava vaba za takšne kot je on.

erotika in erotični oglasi

Na ta način jih je tudi spoznaval. Še nobena se mu ni uprla in prav vse so mu dale. Ni maral spoznavati žensk z izdelano vizijo družine, prihodnosti združene v dva sijoča prstana in kup kričočih otrok, ki se preganjajo po njegovem posestvu. Ne, ni maral biti vezan. Zvezan, … no ja, popolnoma druga zgodba.

Našel si je nov izziv. Želel si je potešiti veliko željo po dveh puncah v svoji postelji. Ko je naletel na Katjo in Nino, so se mu odprla vrata raja. Zanimivo, da sta imeli tudi sami veliko pod palcem. Ena bogata dedinja, druga bogata po ločitvi. Po svetu ju je gnala podobna želja kot njega. Uživati v radostih tega sveta, zapravljati in redno skrbeti za svoje intimno počutje. Vseeno pa je želel biti on tisti, ki vodi igro. Plačeval jima je oblačila, ju razvajal v dragih restavracijah in nenazadnje, kupil prav posebna kompleta erotičnega perila. Vedel je, da sta intimni med seboj in to ga je le še dodatno podžgalo.

lesbo eroticne zgodbe dve bejbi v postelji

Ko sta mu v najeti graščini priredili lezbični uvod v večer vseh večerov, je “trdokurčen” sedel v naslonjaču nasproti njiju in ju opazoval. Srebal je konjak in počasi vlekel sladko cigaro, da se je nad njim ustvari pravcati oblak dišeče omame. Oblečeni v tisto kar jima je kupil, sta se motovilili druga po drugi na velikanski prestižni mizi. V ogledalu za njima je lahko opazoval prizor, ki ga sicer ne bi mogel in tako potešil svojo radovednost. Njune roke so se vile povsod po njunih telesih. Vroče sta s poljubljali, odstirali centimeter za centimetrom svoje gole kože in ga pri tem požrešno opazovali.

Ko je namesto cigare v roki držal svojega junaka, sta se pričeli oblizovati in ga vabiti k sebi. Takole mu je kar prijalo in se ni dal motiti. Katja je Nini slekla še zadnji kos perila in se z jezikom zasadila v njeno vročo ženskost. Nina je sladko zastokala, noge so ji ušle izpod nadzora in hrbet ji je privzdignilo od gladke površine mize. Za hip ji je zastal dih, božansko polni joški so se ji povsem napeli in z roko je segla po njih. Igrala se je z nabreklimi bradavicami ter gledala naravnost vanj. V trdega tiča, ki je kipel iz njegove roke in se želel izstreliti naravnost mednju.

Katja je bila očitno mojstrica orale in je Nini kaj kmalu pričarala nor orgazem. Revica se je kar tresla od ugodja, krči v nogah pa so poskrbeli, da je bila videti le še bolj nemočna. Potem se je Katja spustila z mize in se med potjo do njega povsem slekla. Tudi ona je imela perfektne prsi, ki so se ob njenem korakanju strastno pozibavale gor in dol. Pokleknila je pred njim, ga z dlanmi božala po nogah in strmela v velikega, nabreklega tiča. Z jezikom si je pobožala polne, rdeče ustnice, potem pa se z njimi pričela dotikati bleščeče gladkega vrha njegovega korenjaka. Tako vzburjen že dolgo ni bil.

erotika in erotični oglasi

“Če fafaš tako dobro, kot ližeš, …”

Stavka ni dokončal. V tistem trenutku ga je vzela v usta, podložila jezik in pričela vešče sesati nabreklo glavico uda. Čutil je kako ga prevzemajo nenadzorovani dražljaji in kako leze skupaj v tisti udoben fotelj. Preko njene glave je zagledal Nino, ki je medtem prišla k sebi in si ob pogledu nanju pričela božati mednožje. Takrat je bil prepričan, da ga čaka vroča, zelo vroča in divja noč.

V postelji sta si ga delili kot po tekočem traku. Njuno veselje do belih črtic, ki sta jih vsake toliko risali na stekleni mizi, se je odražalo v energiji, sproščenosti in idejah v postelji. Ni mu bilo potrebno početi kaj dosti. Vse sta postorili sami, na njemu je bilo le, da ima ves čas trdega. Z lahkoto!

Vseeno pa je rade volje uprl kolena v udobno posteljo, ko sta mu pred oči izzivalno nastavili svojo zapeljivi zadnjici. Trdo delo v fitnesu se je vsekakor obrestovalo in kar težko se je odločil proti kateri bo najprej usmeril svoje kopje. Po pravici povedano, ni več mislil na Nino in Katjo. Videl je le še dve potrebni ritki, ki bosta vsak hip deležni njegovega darila. Šele, Erotični oglasiko je po prvem “vbodu” Katja kriknila na ves glas, je vedel v kateri je. Predstavljal si je njen seksi obraz, dolge blond lase preko njega in grimase, ki jih je počela medtem, ko jo je silovito obdeloval od zadaj.

“Daj še mene ljubček, daj, pofukaj me prosim,” je moledovala Nina in zapeljivo tresla svojo ritko tik ob Katjini.

Z desnico jo je pobožal, kot bi jo želel še za nekaj trenutkov pomiriti. Potem pa je prste zarinil pod njo, podrgnil poplavljeno muco in poiskal najbolj občutljiv in nabrekel del. Še vedno je z boki suval proti Katjini zadnjici, ko je z vlažnimi prsti potegnil med napetima ritnicama njene tesne prijateljice. Z vrhom sredinca je pričel božati ritno luknjo, ki se je od silne potrebe hotela kar sama nasaditi nanj.

“Potrpi ljubica, takoj bom pri tebi,” je rekel in vzel še zadnji zalet za Katjo, ki je ob glasnih krikih močno prihajala.

3 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.