Dosti je govora o tem, da ženske težje doživljamo orgazme kot moški, in tudi ugibanj zakaj je temu tako.

Naj kar takoj povem, da sama z orgazmi nimam težav. Verjetno zato, ker se v postelji družim samo z osebami po katerih hrepenim in delim z njimi podobne strasti. Tudi sama se seveda občasno popeljem do vrhunca, slišim pa (od prijateljic), da imajo nekatere resnično težave s tem. Ko jih slišim, da masturbirale pa že ne bodo in, da je seks z njihovim moškim nekako “postan”, mi hitro postane jasno.

Eva erotično perilo

“Ljubica, kaj pa kakšen ljubimec?” jih podražim.

NEEEE, si nora?! 😲

Ok, ok, ustavi konje. Za začetek se pa ja lahko vsaj pogovorita s tvojim in dorečeta kaj komu paše v postelji in kaj ne. Če ti je težko odpreti usta v tej smeri, potem ne jamraj.

Ankete kažejo zaskrbljujoče številke!

Okrog 7% žensk je nezadovoljnih z doživljanjem orgazma s svojim partnerjem, in so zaradi tega prekinile razmerje z njimi. To ne pomeni, da so ženske brez čustev. Je pa res, da je zelo malo žensk priznalo pravi razlog zakaj so prekinile zvezo s svojim partnerjem.

Ženski orgazem

Dejstvo je, da se kar ena od petih žensk pritožuje, da je zelo nezadovoljna z svojim spolnim življenjem, 16% se jih pritožuje nad pomanjkanjem predigre, 11% žensk pa zameri svojim partnerjem, ker prehitro doživijo orgazem. Drage moje, tudi na tem je potrebno delat. Prezgodnji izliv je seveda problem, ki ima lahko tudi bolezensko ozadje, a definitivno so na trgu razna pomagala, ki uspešno podaljšujejo čas do izliva (spreji, geli, obročki, …).

Fantje, prepoznate njen zaigran orgazem?

To kar bi moralo moške najbolj skrbeti pa je, da kar 38% žensk meni, da moški ne znajo razlikovati med pravim in lažnim orgazmom 😲. Ena od petih žensk prizna, da med seksom razmišlja o drugem moškem, samo za to, da bi čimprej doživela orgazem in največkrat so to njihovi prijatelji.

Doživljanje orgazma, je očitno še vedno tabu tema za marsikatero žensko. Namesto, da bi se pogovorile s partnerjem in rešile težavo, jih več kot četrtina pravi, da jim je preveč nerodno.

DELI
Prejšnji članekŠport in rekreacija
Naslednji članekSeks za eno noč ali ONS
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.