Barbi je imela poln kufer svojega zdolgočasenega moža in si odločila popestriti dan. Nekaj vročih sporočil je bilo dovolj, da je zrajcala občasnega ljubimca in pripravila teren.

Vsak dan poslušati eno in isto jamranje o službi, sodelavcih, zoprnem šefu in dolgočasnem delu ji je presedalo že dlje časa. Sicer se je nekako krotila čeprav je že nekajkrat namignila, da bi bilo morda dobro razmisliti o ločitvi. Ni je hotel slišati čeprav se mu je zdelo, da mu “ob strani” uhaja od doma. Seks enkrat mesečno je bil strasten kot obisk trgovine, ko greš po najnujnejše. Barbi pa je medtem obdelovala svojo potrebno muco z najrazličnejšimi igračkami. Večino teh jih ni kupil on. Pa tudi sama ne.

Milfa telovadi za seksi postavo

Prijatelji so ga dražili, da taka pička v 40-ih zagotovo rabi več kot ji lahko on da. Barbi je blestela na vsaki pijački v družbi kadar sta se skupaj pojavila kje zunaj. Noro fukabilna ženska vihravih las in neukročenega pogleda je s svojimi stilskimi očali povzročila marsikatero fantazijo o šeškanju zajebane učiteljice v kabinetu. O tej ideji se je pravzaprav zelo rada na ves glas šalila.

Vsi moževi prijatelji bi bili takoj ravnatelji ali učitelji telesne vzgoje. Barbi je bila “matematičarka”. Ne v šali, resnično je poučevala na faksu kjer je mladeničem trgalo hlače in so jih bolela prepolna jajca, ko jim je v rahlo prekratkem in oprijetem krilu resnega izraza na obrazu v fris metala formule in enačbe. Izven pouka je bila nadvse sproščena, živahna dama, ki je rada šla tudi preko meja. Še posebej mehka je bila kadar jo je odkrito osvajal kateri od študentov čeprav je vedela, da bi bila to lahko totalna pizdarija.

Tisti dan je pisala svojemu občasnemu jebaču Mateju. Kar nekaj noči je že prebedela ob telefonu in z roko med nogami, ko sta si dopisovala razne packarije. Mož je spal v ločeni sobi zato si je lahko na posteljo zmetala vse svoje igračke. Matej jo je rad opazoval pri igranju zato je večkrat trpela baterija telefona med video klicem. Mož jo je že parkrat vprašal zakaj tako nervozno polni telefon med večerjo, ko pa se lahko polni celo noč.

“Kaj te boli kurac?!” mu je zasikala nazaj in se besna odpravila v spalnico.

Matej je bil nor na njen pofukljiv obraz in oči iz katerih je vedno gledal trd kurac. Nujno je morala nositi očala in mu včasih povedati kaj v profesorskem tonu. Njeno muco je razganjalo, poplavljena je gostila po tri prste hkrati, hrepenela po največjem dildu v zbirki in doživljala rafalne orgazme še preden sta prešla na prave stvari.

erotika in erotični oglasi

Ko ji je odvrnil, da komaj čaka in jo pobere za blokom na parkirišču je kar poletela s kavča v kopalnico. Ni imela dosti dela saj je bila vedno rada urejena, vseeno pa je skočila pod tuš, preverila svojo gladko potrebnico in se nasmehnila seksi bejbi v ogledalu. Iz predala je vzela kroglice, jih namazala z lubrikantom in vstavila v češpljo. Tako noro jo je rajcalo, ko je v javnosti hodila naokoli z njimi. Tisto nepredvidljivo gibanje ji je povzročale občutke ugodja še posebej kadar je morala storiti kaj izven pričakovanega. Pobrati kaj stal, prestopiti oviro ali pa samo prekrižati noge v lokalu kar je bilo zapleteno že zaradi oprijetega krila.

Rada je rekla, da zna pofukati sama sebe, a tisti dan si je želela še česa drugega. Skakljala je po stopnicah iz 5. nadstropja čeprav je imela na voljo dvigalo. Do pritličja ji je enkrat že prišlo, v dvigalu ji ne bi. Samo enkrat ji je pa še takrat je bil tam z njo Matej.

Ko je stopila ven je s kotičkom očesa opazila njegov avto. Mulc je imel za svoja leta kar sumljivo veliko denarja, se je spomnila, ko je zdrsnila v športen usnjen sedež. Kroglici v njej sta popizdevali in muco je treslo od vzburjenja. Poljubil jo je na usta ona pa mu je z roko takoj segla med noge.

japonske kroglice

“Pizda, a lahko malo počakaš hahaha!” se je zasmejal.

“Neee morem, dovolj sem čakala!” mu je strogo zabrusila potem pa si nadela nasmešek hudičke, ki v svoje kraljestvo sprejema skvarjene duše.

Globoke modre oči so prerezale njegovo lobanjo in s pogledom končale nekje globoko v možganih. Verjetno prav v tistem delu, ki je odgovoren za razsodnost in spolne preference. S težavo je speljal s parkirišča medtem, ko ona dlani z njegovega mednožja ni umikala.

“Kam greva?” je vprašal.

Za hip sta obsedela v tišini, ko je zavil na glavno cesto.

“Na avtocesto,” je rekla.

“Kam?!”

“Vozi miško!”

Hitro sta bila na AC saj je živela blizu. Odprla se jima je dolga ravnina na dokaj prazni cesti saj ob tisti uri ni bilo praktično nobenega prometa. Brez obotavljanja mu je pričela odpenjati pas in gumbe na hlačah. Seveda je bil navdušen, a vseeno malce preplašen. Težko je namreč nadzirati avto pri velikih hitrostih, če ti ga med vožnjo bejba drgne.

In ni imela v mislih samo tega. Trenutek kasneje se je odpela in že je lahko videl v naročju njene igrive lase kako plapolajo ob vsakem novem nežnem ugrizu pod nabreklo glavico. Trdega je imel že celo pot do nje, ker je vedel, da bo naredila kaj norega. Prava prasička je bila tale njegova prfoksa. Jebeno, da nobenemu ni mogel nič povedat. Čeprav, Basti njegov najboljši frend je vedel. Poznala sta skrivnosti drug drugega zato je bil na varnem.

Nekoč se je nepredvideno vrnil v garderobo, ker je pozabil sončna očala in zalotil Bastija pri oralnem zadovoljevanju sina ravnateljice. Nikoli ne bo pozabil tistih polnih ust in na veliko razprtih oči. Pustil je očala in šel. Kasneje sta se seveda dogovorila, da vse ostane med njima.

Barbi je pri 140km/h v usta vzela njegovega nabreklega tiča in ga sesala vase vse dokler ni dosegla jajčk. Mojstrica orale je znala pri tem izvleči jezik in pobezati med jajca, da se mu je noga na stopalki za plin pošteno zatresla. Umiril je vožnjo na desnem pasu in se pri tem začudil, ko ju je prehiteval tovornjak. To je vendar prepovedano, a ne za Ukrajinca, ki je na sopotnikovem sedežu odprtih ust zijal vanj.

Mateju je bilo v tistem trenutku vseeno. Nasmehnil se je, prste zaril v Barbine lase in jo začel nabijati na tiča. K sreči sta se tempa tovornjaka in njegovega avtomobila razlikovala, tako da sta kmalu ostala sama. Na naslednjem izvozu je zavil z AC in zapeljal proti industrijski coni. V mraku je prepoznal stavbo podjetja in parkiral poleg. Barbi je fafala kot za stavo, oblizovala trdega kurca in in se igrala z občutljivimi jajci, da ga je kar privzdigovalo na sedežu.

sex_v_avtu

“Pizdaaa, prišlo mi bo!” je zaječal.

“Mhmmm,” je bilo edino kar je slišal.

Potem se je njegovo telo napelo kot struna, v njena usta je poletelo nekaj brizgov vrele sperme, ki jih je zadovoljno pospravila in še naprej sesala kurca dokler ni iz njega potegnila zadnje kapljice. Potem se je dvignila k njemu, ga zasanjano pogledala v obraz in rekla:

“Fak, kako okusno spermo imaš ljubček. Si jo že kdaj okusil?”

Preden je lahko karkoli odgovoril je že imel njen jezik v ustih, njene ustnice pa so preplavile njegove. Barbi je bila prasica na kvadrat in to mu je bilo pri njej noro všeč. Ko se je nato prestavila nazaj na svoj sedež je pogledala ven, napela oči v mraku in zavpila:

“Pizdaaa si fukjen al kaj?!?!”

Matej je parkiral na parkirišču pred podjetjem v katerem je pravkar svojo izmeno končeval njen mož. Zdelo se mu je pač zabavno nekoliko popestriti zadeve in poskrbeti še za malce več adrenalina. In tega je bilo tisti hip res ogromno.

Odpel se je in se zdaj on nagnil k njej. Roko ji je potisnil za bluzo, da bi se dokopal lepih joškov. Bradavičke so popizdevale od vzburjenja zato jih je v eni potezi rešil modrčka in se z vročimi usti prilepil nanje. Ni pozabila kje se nahajata, a nikakor ni zmogla moči, da bi ga ustavila.

“Veš kaj bova?” ji je rekel.

“Vse kar hočeš, vse,” je ječala.

Odprl je vrata, prišel na njeno stran in jo potegnil iz avta.

“Sicer bi te na havbi, ampak mogoče res malo preveč tule …”

Prestavila sta se na zadnjo klop, krilo ji je potisnil preko bokov in s prsti zaril v poplavo med njenimi nogami. Tako sladko je ječala, kot bi ji prihajalo ves čas. Oglenila se je naslona sprednjih sedežev in se mu razkoračila nad naročjem. Nekajkrat je nesramno z mokro pičko zaokrožila po vrhu njegovega tiča potem pa se rahlo umaknila. Videla je kako se je prijel zanj in se zadnji hip spomnila:

“Mmmm, v rito mi ga daj.”

Od presenečenja je zadovoljno zamomljal in ji s kito zajadral med razprti ritnici ter poiskal ozko luknjico, jo dobro oslinil in masiral z vrhom nabreklega korenjaka. Počasi je prodiral vanjo, ko je vse glasneje ječala in se s prsti oklepala naslonjal za glavo pred seboj.

“Ohhh kako lepo tesna je,” je ječal in jo poljubljal na vrat. “Kako pa to, da …” ni dokončal stavka.

“V pički imam kroglice pa mi tako noro pašejo tam …”.

DELI
Prejšnji članekMoja žena je "nuna"
Naslednji članekZ iskanjem seksa preko spleta ni nič narobe
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.