“Kje delaš?!” je izbuljil oči Sebastjan, ko mu je povedala za svojo službo plesalke v nočnem klubu.

Temnolaso lepotičko Sandro je spoznal na spletu, kjer ga je pritegnil že njen vzdevek “Vroča punca”. Dva dni sta pozno v noč klepetala preko spletne aplikacije, nakar sta se tretji dan zmenila za pijačko. Najprej sta se seveda smejala njegovemu začudenju, ko mu je prvi dan v klepetu povedala za svojo službo.

“Jaa srček, kaj pa si mislil, da dela Vroča punca?” ga je podražila.

eroticne zgodbe ples na drogu

Ni si lagal, da je na kakšni hudi misiji “iščem ženo”, vendarle pa je imel v grlu cmok, ko je pomislil, da bi hodil s punco, ki poleg droga v nočnem klubu menda zajaha tudi druge, takšne in drugačne, drogove. Bil je vajen nekih sproščenih zvez, FWB zadev in podobno, tole pa mu je predstavljalo konkreten izziv.

Sandra je bila neverjetno lepa in seksi punca dolgih kostanjevo rjavih kodrov in globokih temnih oči. Njena polt je bila rahlo čokoladna na ustnicah pa je imela ves čas nek hudomušno privlačen nasmešek. Iz oči ji je žarela samozavest, kar ob takšnem poklicu seveda ni nikakršno presenečenje.

Prepričeval se je, da s takšno bejbo verjetno ni kaj preveč realno načrtovati resnejšega razmerja, zato je sklenil, da se bo enostavno prepustil in užival. Vendarle pa ga je začudilo, kako zrelo in odgovorno razmišljanje ima lepa damica. Velikokrat je omenila prihodnost, izpostavila resne tematike in skrbi. Bil je zmeden. Še ravnokar je z roko v žepu prestavljal trdega tiča, da bi lahko kolikor toliko šel normalno na stranišče v lokalu, potem pa mu je v trenutku padel dol.

Pa ne, ker mu ne bi več bila všeč. Sandra je bila super seksi in privlačna. Nenadoma ni več videl spolnega objekta pred seboj, ampak mlado in razgledano žensko s konkretnimi cilji. Žensko, ki je imela na bančnem računu precej več denarja, kot on, svoje stanovanje in dober avto.

Itak pa ne bi mogel scat s trdim. Naredila mu je uslugo.

“Pa da si ga ne boš otresel več, kot trikrat…” je zavpila za njim, da so se ostali gostje namuznili ob smehu.

“Vem, vem… potem bi bilo že drkanje.” Je odvrnil in izginil v lokal.

In ob takšni punci drkati bi bil menda smrtni greh.

Kasneje sta govorila o njegovi firmi, kako močno se trudi, da je lahko kolikor toliko uspešen, se dotaknila nekaj splošnih tematik in končala pri zabavi in njeni službi, ki pa se ni izkazala zgolj za neko divjo zabavo z golimi telesi, belimi črticami na pultu in ogromno seksa.

“Dragi moj, moje telo je naprodaj enako, kot si ti. Tržim svojo storitev in to je zvijanje tega telesca pred teboj na drogu, pred pijanimi in potrebnimi tipi. In ja, drkajo si ga ob misli name, ampak mene v posteljo za denar ne dobiš.”

Spomnil se je zgodbe iz filma Dan neodvisnosti, kjer se vojaški pilot, ki ga igra Will Smith zaroči z eksotično plesalko. Simpatično žensko, ki ima sinčka iz prejšnjega razmerja, je pametna, uspešna in za preživetje zgolj pleše. V tangah, v nočnem klubu, pred potrebnimi tipi. Isto sranje. Ampak jebi ga, vsi njegovi prijatelji so menili, da bo poročil kurbo.

Sebastjanu je bilo tisti trenutek popolnoma vseeno. Pred seboj je imel boginjo dolgih nog, ki ga je požirala z očmi in mu dala jasno vedeti, da si ga želi. Ne zgolj njegovega telesa in seksa, pač njega celega, kot osebe. Se bi ji sploh lahko uprl, ne glede na to, kaj bi si od njega želela? Verjetno ne. Zašel bo in padel v črno luknjo iz katere sam ne bo več mogel zlesti.

Odzval se je na njeno povabilo in jo obiskal na “delovnem mestu”. Glasna glasba, šampanjec, viski, gručica potrebnežev in kup prelestnih deklet v pomanjkljivih opravah, ki so s svojimi telesi dvigovala temperaturo.

Sandra je bila na odru videti, kot boginja erotike. Njeni gibi so bili filigransko dovršeni, predstava na drogu pa izpeljana, da je tudi Pegan v najboljših časih ne bi zmogel. Čista 10ka!

Žvižgi, nesramni komentarji in “pravljice” o tem kaj vse bi ji počeli, so ga najedali. A ona je bila povsem hladna. Na videz ne, v glavi pa vse urejeno in misli usmerjene k tipčku, ki je sedel sam v svojem separeju. Po nastopu je prišla k njemu. Navadno ni hodila k strankam kluba, to je bila naloga drugih punc. Za sosednjo mizo je svetlolasa Ukrajinka pravkar vlekla tiča nekemu prepotentnemu tipu, ki se je nalival z dragim šampanjcem. Delal se je, kot da ga ne zanima, da mu mladenka golta na pol mehkega curaka, ki očitno ni več deloval, kot bi naj.

Pomislil je na Sandro in na občutke, ki jih bo imel, če bosta zares skupaj. Ne glede na vse dvome, pa ga je tisto dogajanje v nočnem klubu rajcalo. Ni si mogel verjeti, da ga je vzburilo dejansko dejstvo, da je njegova bejba dvignila kurce vsem prisotnim, domov bo šla pa z njim. Opazil je kar nekaj ljubosumnih pogledov.

“Veš, danes delam izjemo, drugače pa s svojim tipom tukaj ne smem sedeti. Dela se škoda poslu.”

Razumel je. Šefi seveda ne bi mirno požrli, da bi gostje nehali prihajati, ker enostavno ne bi imeli upanja, da bo lahko zvezda večera vsaj malo njihova. Namesto tega pa je šla domov s svojim fantom. Te punce so morale biti vedno (vsaj na videz) samske.

Eroticland hardcore foto

Tisto noč sta šla k njej. Imela je krasno opremljeno stanovanje in takoj si lahko opazil njen čut za estetiko. Sredi dnevne sobe sta si zazrla v oči. Njene so bile tako lepe in globoke, kot vesolje. Sebastjana je potegnilo vanje in sploh ni dojel kdaj sta se poljubila. Ničesar od tistega česar se je bal, ni bilo v tem dejanju. Nobene pokvarjene in potrebne kurbice, kot si je morda predstavljal. Predsodki so huda reč in težko se jih znebiš. A Sandra mu je razblinila vse dvome. Kljub temu pa je bila drzna, odprta, provokativna in neskončno zapeljiva.

“Želim si te,” mu je dahnila na uho ter ga poljubila na vrat in spet na usta. “Želim si te povsod.”

Njene oči so bile lačne in so bile videti precej drugačne, kot prej. Njeno telo je prevzela “Vroča punca”. Tista, ki jo je spoznal na netu in je bila že na prvi pogled videti nagajiva do konca. Omamno lepo je dišala. Oprhala se je že v službi, on pa je tako ali tako od doma prišel svež. Kosi oblačil so ostajali za njima, kot drobtinice v pravljici Janka in Metke. Spodnje perilo, ki je zaključevalo tisto potko je ležalo pred posteljo v kateri sta se prepletli dve vroči in goli telesi.

Čeprav nekako vajen, da se najprej odvije neka oralna predigra, se mu je zdelo, da sta s tem opravila že v klubu, in pravkar v dnevni sobi. Treslo ju je od vzburjenja, zato ni bilo nič čudnega, ko je z desnico segla po njegovem nabreklem korenjaku, ga pobožala po njem in zadovoljno zavzdihnila. Strastno sta se poljubila, ko mu je sedla nanj.

S tisto vročo in vlažno muco je po njegovem tiču elegantno, počasi spolzela vse do dna. Kot bi gledal njeno predstavo na drogu. V vsem kar je počela je bila prefinjena. Razgaljene prsi so bile videti, kot iz kakšnega erotičnega filma, dolgi temni kodri pa so se med njenim počasnim naskakovanjem, rahlo pozibavali preko nabreklih bradavic.

Roki je spustil na njeno zadnjico in jo občudujoče pogledal v oči. S tako lepo žensko še nikoli ni bil. Za hip se je ujel pri razmišljanju o tem ali je sploh mogoče, da bi imel z njo kaj resnejšega. Vroča muca se je ponovno spustila po njegovem korenjaku in pregnala neprijetne misli. Le še užival je v njenih zapeljivih sunkih bokov in se utapljal v neskončno globokem in potrebnem pogledu. Njeni dišeči lasje so pristali na njegovem obrazu, ko se je sklonila, da mu je ukradla nov poljub.

seks

“Pridi vame,” mu je dahnila na uho in ga na rahlo ugriznila za vrat. Upal je, da se bo drugi dan kaj poznalo in ga bodo vsi spraševali o tem.

Potem je čutil, kako se njene mišice v nožnici krčijo, kako še tesneje objema njegovega korenjaka z vročo pičko, ga naskakuje vse hitreje in ga vodi v orgazem. Njen hrbet se je usločil in glavo ji je sunilo daleč nazaj ter izstrelilo vzburjene prsi proti njemu. Prihajalo ji je. Tako lepo ji je prihajalo, da se je izgubil v tistem trenutku, se popolnoma predal in spustil zavore s katerimi je nekako še zadrževal svoj orgazem. Njegovo seme se je razlilo v njeno vročo, utripajočo muco, da je korenjak pošteno zaplaval in je bilo slišati le še mokro tleskanje in njune zadovoljne vzdihljaje. Napetost v njeni hrbtenici je počasi popuščala, znova je videl njen obraz in občutil mehke ustnice na svojih, medtem ko ga je z lasmi božala po telesu.

Potem je obležala na njem. Za kar nekaj časa.

DELI
Prejšnji članekGreš na najbolj vroč sejem v letu 2023? Imamo vstopnico zate!
Naslednji članekErogene cone
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.