Najbolj vroč portal pri nas, urgenca.com, je tudi v “čudnem” letu 2020 zabeležil izjemno rast! Več kot 40.000 mesečno aktivnih uporabnikov 😲😍!!!

Slovenke in Slovenci iz leta v leto dokazujemo, da postajamo vse bolj odprti in pripravljeni podirati tabuje, ki se tičejo spolnosti. Večkrat dokazano dejstvo je, da je seks koristen za naše splošno zdravje in počutje in na Urgenci smo veseli, da lahko k temu pripomoremo.

Začudena Eva

Številke, ki burijo domišljijo!

Odprtih je bilo ogromno novih profilov, spletna stran pa je zabeležila kar 43.791,315 ogledov! Trend uporabljenih naprav preko katerih so uporabniki dostopali do portala kaže, da je 70% vseh obiskov prišlo z mobilnih naprav (telefonov in tabličnih računalnikov).

Iščeš SEX? Preizkusi BREZPLAČNO Urgenca.com!

🤩😋🔥

Že član? IZKORISTI izjemni 60% popust na vse dodatne storitve!

Erotični blog “Evin Svet” je v letu 2020 obiskalo kar 70.000 bralcev!

73.684 vročih fotografij!

V letu 2020 je bilo na Urgenca.com naloženih kar 73.684 fotografij vročih uporabnikov. Da so te dodale precejšnjo dodano vrednost spoznavanju preko tega spletnega portala dokazuje tudi število komentarjev teh fotografij, ki se je ustavilo pri 66.160.

Uporabniki na Urgenci so si izmenjali preko 5,4 milijona sporočil (1mil. več kot lani!) in poslali neverjetnih 1.011,452 vprašanj za šanse!

Omogočili smo AVDIO/VIDEO sex zmenke!

Sex video klepet

V preteklem letu smo proti koncu leta svojim uporabnikom predstavili novo storitev “AVDIO/VIDEO sex zmenki”, ki je omogočila razvoj nove dimenzije spoznavanja na daljavo. Ta je še prav posebej prišla do izraza v tem nenavadnem, koronskem letu, ko so bili medsebojni stiki močno omejeni. V 3 mesecih so se naši uporabniki, preko AVDIO/VIDEO povezave, družili (in dražili) 65.051 sekund.
*AVDIO/VIDEO klic poteka znotraj aplikacije in se tako telefonska številka uporabnika ne razkrije. Preberi več o AVDIO/VIDEO storitvi na Urgenci.

Preveri impresivne številke leta 2020 v spodnjem videu!

 

Verjamem, da bodo tudi številke v letu 2021 še naprej vztrajno rasle, da se bomo vroče družili (končno brez mask, razen v primeru, da bodo namenjene vzburjanju domišljije) in da bomo za naše uporabnike na Urgenca.com poskrbeli še za marsikatero pozitivno presenečenje.

Pridruži se nam tudi ti!

DELI
Prejšnji članekSosed rešuje praznike
Naslednji članekOdkar kuhava doma je vse drugače
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.