Emotikoni (čustvenčki) so tiste pripravne male sličice s katerimi v klepet zlahka dodamo čustva in dodamo šaljiv, resen ali pa sexy 🔥 pod-ton!

Na voljo so pravzaprav povsod, najbolj pa v uporabi seveda pri klepetu preko SMS sporočil v aplikacijah kot so Messenger, Skype, Viber in podobno. V zadnjem času se pojavljajo tudi med vrsticami v člankih (kot je tale 🤪), v e-poštnih sporočilih in še kje. Gre dejansko za oživitev napisanega s čustvi pisca teksta kar je nadvse priročno. Mene osebno spominja na dodan smeh pri angleških humorističnih nanizankah.

Uporaba emotikonov v sextingu!

Da, prav ste prebrali. Za sexting smo že rekli, da je komunikacija v kateri prednjači vzburjanje 🤩 dveh sogovornikov s pomočjo vročih tekstov in tudi kakšnih nagajivih fotografij. Sexting se je razvil s pojavom pametnih mobilnih naprav in nič čudnega ni, da so se zraven vrinili še emotikoni.

via GIPHY

Hmm in kako začiniti pogovor z emotikoni? Dejansko gre za prosto pot domišljiji, a vendarle v svetu obstaja nekaj tako-imenovanih “pravil” glede samega pomena. Pa pojdimo lepo po vrsti.

🍑= Ritka – Vse jasno mar ne 😂
🍆= Penis – kaj pa drugega (tudi 🌭 in seveda 🍌 je ok)
👌 = Analni seks – prav tako tukaj pride v poštev še 🍩 😂
👉 = Prstno obdelovanje muce
🌮 = (taco) Vagina
🍈🍈 = (melona) Prsi
💦 = Orgazem

Pa poglejmo kako sestaviti stavek za sexting 🤪

🍑👏 = “Našeškal te bom po riti” Le kdo bi to zgrešil 😂
👉👌? = “Greva seksat?”
🇫🇷👄 = francoski poljub
🍈🍈👐 = “Rad bi ti mesil joške”
👅🌮💦 = “Polizal ti bom češpljo do orgazma”
👄🍆💦👄 = “Pofafala ti ga bom do konca, da ti bo prišlo v moja usta”
👉🌮 = “Zdrkal ti bom muco”
👅🔂 = “Poza 69”
🍌🍩 = “Penis v ritko”

Toliko za začetek in boljši občutek. Sčasoma boste osvojili pogovor te vrste in postali pravi mojstri vzburjanja na daljavo. Dovolite domišljiji prosto pot, seveda pa za uspešen Emotikon-sexting potrebujete podobno mislečega in dojemljivega sogovornika 😉. Pa veliko sreče 🍀!

DELI
Prejšnji članekErotična masaža v vsak dom
Naslednji članekSeks iz zasede
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.