Se ti sexa? 126.000+ potrebnih Slovenk in Slovencev 🇸🇮 išče sex na Urgenca.com!

Eden največjih (če ne največji) sex portalov v Sloveniji na današnji dan šteje že več kot 126.000 prijavljenih članov! Ker gre za portal, kjer prijavljeni iščejo kaj več kot zgolj klepet in “nedolžen” zmenek je to vsekakor pravi naslov za vse, ki si v življenju želijo več sexa 🔥.

👇👇👇

Več tisoč parov išče popestritev!

Impresiven podatek, ki vsekakor potrjuje, da je na Urgenca.com v 2021 močno zastopana tudi svingerska scena. Na Urgenco se lahko prijaviš kot ženski ali moški del para, ki išče … Neizpodbitno dejstvo je, da ljudje v sebi gojimo različne spolne fantazije, katerih pa večina žal nikoli v življenju ne izživi. Z Urgenco bo to vsekakor mnogo lažje in izvedljivo.

Sex video zmenkiŽe poznaš AVDIO/VIDEO sex zmenke?!

Na Urgenca.com se lahko spoznavaš tudi preko AVDIO/VIDEO klica, ki ti omogoča, da se z osebo na drugi strani zelooo dobro spoznaš, preveriš njene atribute in morda skupaj opravita že kar malo predigre pred tistimi konkretnimi rečmi.

Naloženih preko 50.000 vročih fotk 🔥

Uporabnice in uporabniki Urgence imajo v svojih profilih naloženih preko 50.000 vročih fotografij. Nekatere javne, druge zaklenjene, na voljo le tistim, ki pri njih vzbudijo dovolj zanimanja in prebudijo željo po “več”.

Poizkusita nekaj novega, raziskujta

Varno in diskretno!

Uporabniki Urgence nikoli niso razkriti s svojim imenom, e-pošto ali drugim kontaktom. Dovolj je uporabniško ime po lastni izbiri in vroča igra se lahko prične. Če se komu zatakne, mu z veseljem pomagam (Eva).

Daj se dol že nocoj!

DELI
Prejšnji članekNova ljubica nove težave
Naslednji članekKlic po dopustu
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.