Prednosti članstva na urgenca.com

Ko se registriraš, na urgenca.com pridobiš status registriranega uporabnika (NEČLAN). To ti omogoča iskanje in oglede profilov uporabnikov ter omejeno komunikacijo z uporabniki urgenca.com.

S plačilom članarine postaneš ČLAN urgenca.com in za obdobje članstva pridobiš neomejene možnosti spoznavanja in komuniciranja z ostalimi uporabniki.

Vrste članarin in načini plačila članarine na urgenca.com

Član lahko postaneš za različna časovna obdobja med 1 in 12 meseci, lahko pa izbereš tudi neomejeno članarino.

Načini plačila članarine na urgenca.com:

  • plačilo s kreditno kartico Visa in Mastercard,
  • plačilo z VALÚ Moneto (za naročnike ali predplačnike Telekoma Slovenije in naročnike A1),
  • plačilo s PayPal,
  • plačilo s paysafecard,
  • plačilo s plačilnim nalogom (prek spletne banke, na pošti).

Pri plačilu s kreditnimi karticami, VALÚ Moneto in PayPal-om se članarina po preteku izbranega obdobja vsakokrat avtomatično podaljša za naslednje časovno obdobje (samodejno obnavljanje), ki je enako obdobju, za katero je bila prvotno sklenjena članarina.

Pri plačilu s paysafecard-om in plačilnim nalogom gre za enkratno vplačilo članarine za izbrano obdobje.

Samodejno obnavljanje članarine

S plačilom članarine s kreditno kartico, VALÚ Moneto ali PayPal-om skleneš članarino, ki se po preteku avtomatično podaljšuje, vse dokler želiš. Samodejna obnova članarine se izvaja na zadnji dan članstva po veljavni ceni in pogojih, navedenih ob prvem plačilu.

Koristi zate:

  • priročnost – brez vsakokratnega vnašanja podatkov za plačevanje;
  • motivacija – brez prekinitve procesa resnega iskanja partnerja. Izkušnje kažejo, da je potrebno nekaj strnjenega iskanja in zmenkov, da najdeš res pravega;
  • vtis pri drugih – nikoli ne daješ vtisa nečlana, ki ne more odgovoriti na prejeto sporočilo, takim se večina izogiba;
  • načrtovanje – vnaprej znana investicija, od prve samodejne obnovitve dalje vedno plačaš enak znesek za izbrano časovno periodo;
  • prihranek – s samodejnim obnavljanjem brez prekinitve se v celoti izogneš plačevanju polne cene članarin;

Samodejno obnavljanje lahko kadarkoli prekineš pod nastavitvami (zobnik) v razdelku Članarina. Po prekinitvi je članstvo veljavno do konca že vplačanega obdobja. Prekinitev je potrebno izvesti najmanj en dan pred iztekom članstva, sicer prekinitev ne bo uspešna.

DELI
Prejšnji članekAvdio Video zmenki
Naslednji članekNapredne storitve
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.